mrserdogan12_ SSultaann o haftada normalde zaten 6 7 haftada bebek görülebilir çoğunda öyle oluyor bendede öyle olmuştu 3 haftalıkken kese göründü 7 de bebek göründü
sacmalamakizim SSultaann Anladım canım belki pazartesi daha iyi görünür. ☺ sağlıkla gelsinler hepsi 😍
mrserdogan12_ SSultaann görülmeyedebilir bazılarında geç döllenme vs olduğu için 8 de görülüyor kalp atışıyla görüyorlar canınızı sıkmayın 8 9 a kadar yolu var yani ☺️
1sumeyye1 Bussuk Merhaba 4+6 iken gittiğinizde direkt mi gittiniz yoksa öncesinde tahlil yaparak mı gittiniz ben şuan 4+4 üm idrarda 2 kez yaptım belirgin çıktı herhangi bi kan tahlili elimde olmadan gitsem doktor ilgilenir mi
Bussuk Evet ilgilenir. Ama ile hekiminde verip sonra gitseniz cok iyi olur. Onlarda kayıt açıcaklar ya bilgileri olur
SSultaann BerrakYagmurMert evet pazartesi özele gittim çok şükür gördük kalp atışını da duyduk çok şükür
gammzeeaa Fatosuresin merhaba bende suan aynı gündeyim bugün kese göründü ama kalp atışı duyulmadı bi hafta sonra gel dedi sizin kalp atışı duyuldu mu