MLKYB SSultaann benimde ilk gebeliğim. 4. Haftada sadece kese var besleyen yapı gözükmüyor demişti doktor. Beta testi yaptırdı 2. gün 2katı oluyormuş sağlıklıysa. Sonraki hafta besleyen yapıda gözüküyordu takılma o yüzden birde geç döllenme olduysa normal gözükmemesi
SSultaann MLKYB gideceğim inşallah bu cuma üzeinden bir hafta geçmiş oluyor tam bende görürüm inşallah
MLKYB SSultaann ertesi gün beta testi verseydinde anlaşılırdı. Hemen gözükmüyor çok küçük olduğu için
Fatosuresin Turunculu bilemezsin ki olabilir yani Allah gönlünüze göre versin kizlar hepinizin sağlıklı olsunlar tek😍
sacmalamakizim SSultaann Canım ne yaptın doktor kan tahliline iyi dedi kötü bir şey demedi, kötü olsa söylerdi diye düşünüyorum, bebek göründü kalp atışını da duydum. 🥲
_mavii_ SSultaann ben 5.haftada sadece kese görmüştüm, 6.haftanın sonuna doğru yolksac görünmüştü, normal yani
SSultaann _mavii_ bende de öyle işte sadece keseyi gördü en azından yolksac gözükse bir nebze rahatlıycam
Pinaargunes Trkngnc gormedik işte biz 7 haftada gördük kalp atisini da 7 de gördük 5 de gittiğimiz de sadece kese vardı
Sltny SSultaann benim 6.haftada atım duyuldu. Atımı duymayana kadar insan şaibede kalıyor anlıyorum seni ama akışına bırak😇😇
Moz Kese göründü bebek görünmedi olayı travma resmen 3 keredir gidiyorum benim de bebek görünmedi kese büyümüş 8+2 yim umarım geç döllenmedir ya