Gizemmisler Adilee maalesef eş kalamiyor diye biliyorum ne zaman gitsem bir tane bile erkek yoktu o bölümde
Adilee Gizemmisler evet bende akşam gördüm. 27 mayısa randevum var. bilmiyorum nasıl olacak. oysa ki temmuz başı doğum öngörülüyordu.
GuzelMelegimm Adilee ins. Mustafa beye baktım ama sanırım özele geçiyor. Son gönderisinde veda yazısı yazmış
Adilee Gizemmisler MHRS den baktığımda aktif randevu olarak görünüyor. Mesaj falan da gelmedi telefonuma.
706752 Sezaryen olmak istiyorum şehir hastanesinde ama nasıl olacağım bilmiyorum, henüz normal veya sezeryan denmedi 🥺
Matmazelll GuzelMelegimm merhaba 15. Günüm bugün doğum yapalı sezeryan oldum. Özde hanımda doğum yaptım çok tatlı bir bayandı mustafa beyede gittim hep en son özde hanımda kaldım. Tek kişilik odada kaldım hemşirelef falan çok tatlı ve ilgiliydi saatlerine göre ağrı kesici falan vurdular hep ben 2 gün kaldım. Aklınıza takılan bişey olursa cevaplarım
GuzelMelegimm Matmazelll çok sevindim aklım o kadar karışık ki ne yapcam bilmiyorum. Yaklaşık 2 ayım var ve 60 km kadar uzaktayım. Çok kararsızım. Özeldeki doktorumu seviyorum tek sıkıntı anestezi doktoru olmaması. Anestezi teknikerleri de beni korkutuyor
Matmazelll GuzelMelegimm evet anestezi de korkutuyor hatta ben uyuşmamaktan çok korkmuştum ama çok şüküt bişey hissetmedi ufak tefek sarsılma hafif acı oluyır ama dayanılmayacak değil
LemanGursel GuzelMelegimm merhaba manisa sehir hastanesinde normal doguma doktor giriyor mu, ebeler mi yaptiriyor, ve odalara esi refakat i olarak aliyorlar mi?
706752 Akyuz_90 Ben mutlu öğüt’e gidiyorum şehir hastanesinde ama isteğe bağlı sezeryan yapamıyorum diyor. 32+1 günlüğüm ama şehir hastanesinde sezeryan olmak istiyorum. Sezeryan olmak için sebepler neler şehir hastanesinde?
nhlhbyb LemanGursel doğumu ebeler yaptırıyor, erkek kabul etmiyorlar. Ben erken doğum yaptım annem başka şehirde yetişememişti, kimse yok kalacak dememize rağmen eşimi kabul etmediler tek başıma kaldım refakatçı olmadan
Sema21nur Benimde ilk gebelgim Onur turkmene gidiyorum 38 haftalık oldum ama henüz bebegin kafasi kanala girmemis dedi beklcz dedi gün vermedi bende merak edyorum korkularim var sezeryan fln olursan dikisler lazerle mi yapyolar ayri oda var mi
sanane00 Gizemmisler merhaba dogumunuza doktor mu girdi dikisi falan doktormu atti cok kestilermi nasildi