Ebruebru1991 hanifeq canım masallah senın haftan ıyı ama ıcıne sınenı yap yorum yapmam dogru olmaz brn 38de olsun ısterdım ama zaten oglumda aynı haftada dogdu kuveze gırmedı 37+2 de erken degıl Allahıma sıgınıyorum saglıkla cıkacaz hastaneden ıns
hanifeq Ebruebru1991 inşallah rabbim yardım etsin bende uzatmak istemiyorum 40 haftaya giriyor nerdeyse
hanifeq Ebruebru1991 evet ben aslında kötü düşünmüyorumda hep önüme bişey çıkıyor dengem şaşıyor sen pazartesi gelicen değilmi
Ebruebru1991 hanifeq bısey cıkmamıs cnm ıhtımaller konusulmus canını sıkma bıle bende hem kılosuna hem erken olusuna stres yapıyorum bakma ama gırecegı varsa 40 da gelse yıne gırer bız duamızı edıp mevlaya teslım olalım hersey guzel olacak inş❤️
Ayselcam Glyctkl 2 hafta önce gittim 1 1600 civarı tutar ödedik. Detaylı ultrason yapıldı Tuğba hanımdan çok memnun kaldım Sizin gebeliğiniz ne durumda
Aylaaae Milda evet çok memnunum herşeye detaylı bakıyor hatta benim ilk dogumum sikintiliydi atoni yaşadım ve akciğerim söndü … Şimdide varisler var herşeyle detaylı ilgilileniyor
Milda Aylaaae merhaba henuzdogum yapmadınız dimi. Hala capaya mi gidiyorsunuz.doguma sanırım doçentler girmiyor bir tanıdığım da capada doğum yaptı olumsuz yorum aldım çok kararsızım nerede doğum yapacağımı bilmiyorum
Milda adm Aylaaae Aylaaae sanırım siz sezeryan yapacaksınız riskli ise ona doçentler giritorda normal doğuma girmiyor heralde