sudedemirr Moz benimde aynıydı bebeği 8. haftada gördük ancak, ben 2 farklı doktora gittim prof olan göremedi yolk sacı bile, haftaya gel bebek yoksa kürtaj dedi başka doktora daha gittim yolk sacı gösterdi haftaya gel dedi böyke böyle gördük bebeği
littlechick Moz endişelenme canım benim kesem 22 mm ken bile bebeği görememiştik ve doktorum 25 mm olduğunda bebek görünür demişti. Gittiğinizde görürsünüz inşallah 🤲🏻💝
beautifulgirl Bende geçen hafta gittim 6+3tü haftası kese 14mmdi bebek yoktu çarşamba günü gideceğim kontrole bakalım bekliyorum bende stres yapmayın
Moz beautifulgirl benim de geçen hafta 14 mm di bebek görünmedi bugün gittiğimde 20 Mm olmuş yine görünmedi
KurabiyeninAnnesi123 Ella06 yanlş bilgi açıklamasni da yaptm sizde takip etmeyin isterseniz bu doktoru yanls yönlenmeyin
DENIZ_55 Moz sakın sitres yapma ben Epson martta adet gördüm bak gecem ya kaç tane evde kaç sefer kan verdim ama cikmadi doktorum bekle bakalım belki geç döllenme olabilir dedi eğer süper varsa sen dikkat et ilaç felan kullanma tekrar gel dedi bende gitmedim saldım bu ay tekrar görmeyince merak ettim yarın tekrar gidecem doktoruma işte bakalım.varmi yokmu çıkacak sende sıkma sitres etme dediğim gibi geç döllenme olabilir hemen acele karar verme biraz zamana benim tek sansim doktorum harika bisey ilk bebegim sorunlu hamileligimdi yasamasi mucize diyordu ama hiç bana aldır felan karninda sivi alalım demedi ömrü varsa yasar dedi 14 aralikta dogum yaptim 19 kaybettim suan kendimi hazır hissediyorum yarın gidecem inşallah vardır rabbjm herkesin gönlüne göre versin
Ella06 KurabiyeninAnnesi123 o halde Instagrama dr. Mehmet boz yazın 20 Nisan tarihli paylaşımlarına bakın görürsünüz. Duyduğunuz 2. kişi olur 🤭🤭
Moz Ella06 bu arada siz yolk sac oluşsa da boş gebelik olabilir dediniz ama bu görsek bebeğin kalbi durmuş farklı bir olay
KurabiyeninAnnesi123 Ella06 9.haftaya kdr beklenmeli bu teşhisi koymak icin 7 hafta cok kück bos gebelikte bile 9.haftayi bekliyor doktorlar kan degerlerine düşüş yoksa beklenmeli 7 haftalik ne ya 8.9.haftasnda bebegni gören vr benm yengeme de bos dediler 10.haftasnda bebek görüldü saglkli beta artışıyla 9 10 haftalk denilse okeyim ama 7 haftalk gebeligi sonlandirma sacma bide bnun savunmasni yapar gbi atiyorsnz hic mi bu forumda 8 9 haftalk bebgmi gördm diye gönderi okumadnz mi
Ella06 Moz sana göndermedim canım yolk saç görününce bebeğin kesinlikle var olduğunu söyleyen arkadaşlar için gönderdim. Benimde kesem ve yolk saç mevcut daha bebeği göremedik bende tedirginim böyle şeylerde olabiliyor maalesef .korkma içini ferah tut bende öyle yapmaya çalışıyorum her şeyin hayırlısı.
Ella06 Moz dikkatli dinlersen bebek ve bebeğin kalp atışlarını göremiyoruz diyor sadece kese ve yolksaçın mevcut olduğunu söylüyor gelişmemiş yani
Moz Ella06 birde kan uyuşmazlığımız var ilk bebeğim olacak ve iğne olmadım 28.haftada diye bilşyorum ama dr da bi şey demedi