Nazlican1994 Kızlar kafayı yicem bu yüzden resmen uyuyamıyorum 26+3 haftalık ikiz gebeyim sürekli koşa koşa tuvalete gidiyorum ama yok yok yok 😭
Alparslanmom__ Nazlican1994 bende de aynı durum vardı maalesef idrar yaparken yanma da oluyordu doktoruma danıştim antibiyotik yazdı bol su ile 1 hafta kullandm şimdi geçti şükür 🙏
Iremparlkc2 Nazlican1994 canım bende de öyle oluyordu sağlık ocağındaki ebe tuvalete çıktıktan sonra hemen kalkma en az 60 a kadar say biraz daha otur dedi hem kalan idrarı tutup enfeksiyon kapmazsın hemde idrarını bitirmiş olursun dedi gerçekten de tuvaletten çıkmadan 1-2 dakika fazla duruyorum şuanlık o his olmuyor
Nazlican1994 myangelson doktorumda randevu bulabilirsem bugün hemen alıp gidicem, kafayı yemek üzereyim 🥹
myangelson Nazlican1994 bol su için baya faydası olur. Ben hamile değilim ama gün içinde az su ictigimde aynısı oluyor hatta daha dün gece oldu idrar yollarim çok fena yandı ilk defa. Bol bol su içtim düzeldi. Siz bir doktora görünebilirseniz daha iyi tabi. Çok geçmiş olsun 🦋
Nazlican1994 Alparslanmom__ yanma yok ama sürekli idrar varmış hissi delirtiyor beni 🥹 sizin geçmiş çok şükür darısı başıma inşallah 🤲🏻
Nazlican1994 Iremparlkc2 ayy Allah razı olsun bunu hemen denicem inşallah etki eder çok teşekkür ederim 🤲🏻
Yesizm Bende de oluyor canım. Şimdi patlayacağım diyorum tuvalete gidiyorum birkaç damla geliyor. İki tane bebek olunca mesaneye çok yük biniyor. Bir de mesaneye tekme atıyorlar ondan da kaynaklanıyor. Instagramda bir post görmüştüm bulabilirsem atayım. 🌸