Merve-betul Fundahakanb rabbim unutturuyo demeli bende ikinciyi oldum ama.acisini geri hatırlattilar🤣
Fundahakanb naneliseker_ ben de özlemiştim 2. Yi Yaptım ama daha istemem rabbim isteyenlere tattırsın
funda_akyl Fundahakanb bende bugün sezaryene giricem 38+2 boynuna kordon dolanmış benim oğlanın heyecandan uyuyamıyorum sabah dokuz buçukta gelmiş olur 🙈
Babymom07 Fundahakanb inşallah çok güzel geçer ameliyatınız bebeğinize kavuşursunuz ☺️mide yanması kaçıncı haftada başladı acaba
Fundahakanb Babymom07 mide yanmam bu hamileliğimde başından beri var sanki İlk 3 ay hariç . Ara araydı ama son ay daha sık oldu. Rennie tablet dısında bir şey işe yaramadı
Guzelanne00 Fundahakanb benimde bugün çok korkuyorum nasıl yapacağım diye aşırı panik halindeyim valla🥹insallah sağlıkla kucağımıza alırız kazasız belasız 💖saat kaçta sizin
Fundahakanb Guzelanne00 benim saat 4 bucuk 5 gibi alırım dedi . Valla korkuyorum heyecanlıyım . Toplam 2 saat uykum bu gece car ya da yok . Karnım sert kramplar girdi gece boyu . Bebek hissetti gerildiğimi bence
Anneeadayi3 Fundahakanb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu haftalarda bebek hareketlerin nasıl canım
Fundahakanb Anneeadayi3 çok hareketli ve canımı yakıyor. Ama abisi som haftalarda böylr değildi cok hissetmezdim
Sabis_68 Fundahakanb Allahım sağlıkla kocana almayı nasıp etsın analı babalı büyüsün darısıda bütün hamılelere ınsalah