Fundahakanb Geceleri uyuma , acı çek döneme ,aman midem yanıyor ,aman aman canım yandı derken son gecem ; inşallah güzel geçer heyecan korku sevgi merak bütün duygularım birbirine karıştı 🙈
birmeleginannesi_ Fundahakanb kaç haftaliksin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza 🤭😍
YaSeEeeee Fundahakanb Bende sabah doğuma gireceğim Allah nasip ederse inşallah 5,5 yıl arayla 2.sezaryen olacağım sevinç korku heyecan hepsi mevcut sağ sağlim kavuşalım inşallah hem evdekine hem karnımdakine inşallah ve tüm bekleyenler 🤲🤲🤲🤲🤲🥹🥹🥹
BusraaaBK Fundahakanb haftanız ve bebişin kilosu kaç acaba bizde 6 hazirana gün aldık allahın izniyle 🥹🫶
Fundahakanb birmeleginannesi_ 38+0 şuan .perşembe cuma alırız demişti ama kıbrısa sempozyuma gidicekmiş erkene çekti
Fundahakanb YaSeEeeee kader aynı güne yazmış :)) benden öncesim biz 4-5 gibi kavuşcaz bebişe. ALLAH yardımcımız olsun sağ salim mutlu mesut evimize bebeğimizle dönelim inşallah
Fundahakanb BusraaaBK şöyle söyleyim hiç Kıyaslama olur mu her vücut ve her bebek cok farklı oluyor . Cok kilolu bir bebek değil 3100-3200 civarı dedi doktor .aynı haftadyaız bi arkadasımın bebeği 4500 . Ama o cok iri ve yapılı biri ben minyonum çok ta yemedim beni zorlar diye toplam 8 kilo Aldım hamilelik başından beri . 3 ü geçince sezeryana almalarında sıkıntı olmuyor diyor doktor gerisini bilemiyorum
Fundahakanb esnyz14 ikinci bebeğim evet :)) hala bazen çocugum gözümün içine bakınca o anı görüyorum ama hafif uyutmuslardı ben korkmustum . Yine korkarım diye korkuyorum şuan uyutabilirler
esnyz14 Fundahakanb İnşallah dilediğin gibi bir doğum olsun, korkmadan sorunsuz sıkıntısız rabbim seni bebeğine bebeğini sana bağışlasın:)
BusraaaBK Fundahakanb maşallah bence güzel kilosu benim ki en son 34+4 te 2500 tu 3ü geçmesi tek umudum umarım geçeriz 🥹🫶sağlıcakla kucaklayın inşallah 🫶
Kcmz35 39+6 dayım bende ilk bebeğim açılmam sancım hiç yok bebek hala çok yukarıda doktor beklemek istemedi o yüzden yarın gidip sezeryan için gün alacağım
Fundahakanb Kcmz35 kanala girmeden alıyorlarmış sezeryan yapacaklarsa beklerse her an girebilir diye korkuyorlar. Sezeryan olcaksan beklememsi daha iyi boşver 2-3 güne bebekle birbirinize alışırsınız
Fatma_cetin0 Fundahakanb bende yarın sezeryan la dogurucam inşallah çok korkuyorum neden korktuğunu bile bilmiyor insan
Fundahakanb Fatma_cetin0 ilkinde bende bilmiyordum da şimdi nedne korktugumu biliyorum :)) tecrübelisin korkma diyolar ama bence tecrübesiz olmak daha güzel bişi . Saf saf bakıyorsun etrafa napıyırlar diye
Fundahakanb Fatma_cetin0 zor mu bilmiyorum 3. İğnede uyuşunca ben panikledim . Doktorda ben panikleyince korktu bebek cıkttıktan sonra uyuttular odada ayıldım . E acın vs oluyor tabi . Cok zor değil ama zor mu evet :)) ama demekki cok zor değil ikinciyi istedim .ben tek çocugum kardeşi olmasını cok istemiştim
asell13 Fundahakanb sağsalim acısız sızısız bebeğine kavuşursun inşallah 🤍 bizimde son 2 günümüz kaldı hayırlısıyla 🥰
Merve-betul Fundahakanb rabbim unutturuyo demeli bende ikinciyi oldum ama.acisini geri hatırlattilar🤣