Mommerve Resmen ağladım okurken ne kadar güzel yazmışsınız Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bebek isteyen herkese de tez zamanda bebek nasip etsin inşallah 🥰 bir ömür boyu mutlu olun Rabbim acısını göstermesin 💕
Grycaglar Yildizim Maşallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah sizin adınıza cok sevındım böyle dogum hıkayelerı okuyunca bi güç geliyo banada bunları duymaya ihtiyacımız var rabbım bahtını guzel eglesın 💕
Miss Yildizim çok ama.çok duygulandım😪rabbim size kolay doğum nasip etmiş ne kadar güzel su gibi geçmiş valla inşallah sağlıkla büyütürsunuz bebisinizi darısı bizlerinde başına inşallah vaktiyle sağlıkla gelsinler
Yildizim Miss İnşallah canım, Allah gerçekten o gücü veriyor ve her sene dayanıyorsun bebeğin için, Allah herkese nasip etsin
Bebekim123 Yildizim şu postta olduğumdan beri ilk defa bu kadar güzel bi’post okudum çok duygulandım yaaa ne güzel sana Allah evladını da seni de korusun canım 🙏🏻 Bize de dua et bizde böyle güzel ve sağlıkla alalım yavrularımızı
Yildizim Bebekim123 Amin inşallah, çok teşekkür ederiz😊 Aşlah sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin
Yildizim Ceylocan Gerçekten Allah o gücü veriyor resmen Doğum anında dünyanın en güçlü kadını olabiliyorsun☺️
Aysesare Yildizim ay maşAllah subhanallah , okuyunca ben çok mutlu oldum senin adına. İnşAllah bende kolay bir Doğum yaparım dua et bizlere de 💞 Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inŞAllah 💙
Nursen21 Yildizim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip Etsin inşallah darısı bizlere olsun