Yildizim Taze bir anneden herkese merhabalar😊 Doğum hikayemi yazmayı nasip eden Allah’a binlerce kez şükürler olsun 🤲🏻 Doğum hikayeme baştan başlamak istiyorum. Perşembe akşamı lavaboda peçeteye avuç içim kadar sarı sümüksü akıntı geldi ve doktorum nişanın gelmiş dedi. Nişandan sonra 6 dk da bir düzenli sancılarım geldi. O sancılar varken banyoda ılık bir duş aldım sabahı bekledim doktora gitmek için. İnan’ın sancım çekilmeyecek gibi değildi ve evde çok rahat geçirdim. Doktora bi gittik 4cm açılma olmuş dedi ve ben çok şaşırdım. Ben epidural istiyordum ilk Doğum olduğu için ve anestezi uzmanı epidurali yapmaya geldi hiç hissetmedim yaptığında. Epidural yapıldıktan sonra o kadar güzel bir rahatlama geldi ki anlatamam. Epiduralden sonra bol bol yürüdüm ve 1 aaat sonra benim açıklık olmuş 8cm ve ben şok çünkü çok çok az adet sancısı gibi hissediyordum sancımı. (İmkanı olan herkese öneririm açıkçası). Doktorum tam açılmanı bekleyelim ki kesi ve dikiş olmasın dedi. Ben Doğumu beklerken şakalaştım herkesle çok büyük bir morelle girdim ve yarım saat sonra bana bir ıkınma hissi geldi doktorum bakınca Doğum başlamış dedi ve 3 ıkınma ile baktım oğlum çıktı ama ağlamadı o ara dünya başıma yıkıldı inanır mısınız bir ağlama tuttu beni ve ebe biraz uğraşınca ağlamaya başladı ve o an dünyalar benim oldu hamd olsun😊💕 Hemen ten tene temas yaptılar ve Harika bir duygu idi anlatamayacağım kadar😊💕bebeğim gelirken çok az bir yırtık yapmış ve iki dikiş attılar. Dikiş anını da hiç hissetmedim. Bir yandan beni giydirdiler bir yandan da oğlumu giydirdiler. O ara babası geldi odaya ve ilk defa eşimi öyle heyecanlı gördüm gözleri doldu hem oğluma en de bana sarıldı ve birlikte odaya geçtik. Şu an tek sıkıntım sütüm daha gelmedi ve oğlum memeyi tutarken sinirleniyor gelmiyor diye. Benim meme ucum yokmuş onu fark ettim ve hemen göğüs ucu aldık ve oğlum emmeye başladı geldiği kadarıyla. Şu an o kadar farklı duygular içindeyim ki sadece onu izliyorum. Bu arada 37+4 de Doğum yaptım ve ultrason kilosu ile doğduğu kilo arasında dağlar kadar fark vardı. Çarşamba günü muayenede doktor 3200 dedi ama oğlum 2700 doğdu. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin☺️Ve geceye çok güzel cümleler bırakıyorum: Meğer her şey yeniden başlarmış. Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış. Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış. Meğer kollarım onun ilk eviymiş. Meğer sesim ona müzikmiş, hikayeymiş, ninniymiş. Meğer dualar gerçek olurmuş. Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Meğer yeryüzünde cennet varmış. Meğer mutluluk gözyaşları varmış. Meğer sevginin sonu yokmuş. Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Asaf.. Hoşgeldin oğlum.. Asaf ol.. Amin
Sehnaz____ Yildizim maşallah 🧿 Allah herkese böyle kolay doğumlar nasıp etsin inşallah 🙏🙏🙏 Bende böyle kolay geçsin çok isterim 🙏🙏🙏
Pelinizm Yildizim Hayırlı uğurlu olsun oğlunuzun şansı bahtı açık ömrü uzun ve sağlıklı olsun🙏🏻Böyle kolay doğum yaşarız bizlerde inşallah🙏🏻🤗
Makbuss Yildizim Allah anali babali buyutsn gozunuz aydin tek uzuldugum sey ultrasondaki kilo ama saglkli ya cabuk kilo alir insallah 😊
Bhr075 Yildizim Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin insaAllah analı babalı büyüsün bebisiniz bizleride bir an önce sizin gibi kolay bir Doğum ile kurtarsin 🤲🏽🤲🏽💙
Yildizim Makbuss Biz de çok şaşırttık 100-200 gr fark olmasını bekliyorduk ama 500 olması şaşırttı. Bir de sütüm daha bugün gelmeye başladı muhtemelen doğduğu kilodan biraz daha vermiştir
Kumral60 Yildizim gozunuz aydin canim ne güzel bir doğum hikayesi gozlerim doldu darisi bizlere olsun insallah.
SenemKrgl Yildizim ne güzel anlatmışsınız teşekkür ediyorum kendi adıma. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin allahım 🙏🏻🌸🧿
Gulcanhazan Yildizim gözünüzaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah🥰🥰 Rabbim bizlerede böyle kolay dogumlar nasip etsin inşallah 🙏🤲
Ceylocan Yildizim Allah ım hayırlı upuzun mutlu bir ömür nasip etsin çok duygulandım bende çok istiyorum normal doğum lakin Rabbim hayırlısı neyse onu versin 🙏 darısı isteyen her anne adayının başına ☺️
Yildizim Ceylocan Gerçekten Allah o gücü veriyor resmen Doğum anında dünyanın en güçlü kadını olabiliyorsun☺️
Berkaytuana Yildizim gözlerim doldu okurken. Sağlıkla büyüt inşallah oğlunu 😍 darısı bizlerin başına 😍
Merobebe Yildizim aayy çok kolay ve güzel bir doğumunuz olmuş mAşallah🤗🤗 sağlıkla büyütün.. Allah analı babalı büyütsün 🥰🤗🤗
Ssraa Alllaaahhhım çok güzeeeel ben yaşadım resmen buradan duyguları. Allah sizi ona onu size bağışlasın gözünüz aydın🙏🏻🙏🏻💕