Savti_hazin iremree Allah Allah inşAllah bulursun. Mideni rahatlatacak besinlerle idare et artık. Allah yardımcın olsun canım🩷
rabiaa13 Benim de 6. haftadan beri devam ediyor 14. haftadayım bazen azalmış gibi hissediyorum ama tekrar artıyor
asell13 Savti_hazin evet canım çok geç bitti 4. Hamileliğim ilk defa bi hamileliğimde bunkadar zorlandım
Masym34 Giiizem evet geceleri prilam 1 tane alıyorum doktorum kes falan da demedi zaten zararı olan bir ilaç değil
Hilal14-12-21 Savti_hazin mide yanması oluyor ben salçayı fazla yedim mi o yüzden tiksindim çoğu yemekten doğumdan sonra geçer mi acaba
Savti_hazin Hilal14-12-21 Doğumdan sonra bazı tiksinmelerin kaldığını bazılarınında geçtiğini duydum. İnşAllah geçer sizin☺️
Zafse Savti_hazin amin canım benim darısı başına olsun gerçekten çok zor ve çalıştığım bı surecti Allah şifasını versin yaşayan tüm hamislere inşallah :(((
tazeanneee123 Savti_hazin 16. Haftaya kadar 8 kilo verdim yiyip icemiyordum ve hastanelerde yatistaydim serumla besleniyordum 16. Haftadan sonraysa prilam kullanmazsam kusan bir hamile oldum şuan da öyle devam ediyoruz hala 27. Haftadayim prilamla devam 🤷