Savti_hazin gzmplt ya 9 ay sürmesi ayrı bir zorlamıştır. Neyseki sona yaklaşmışsın. Sağlıkla kucağına al inşAllah canım🌸
Savti_hazin iremree Evet benimde aşırı bulantı ve kusma vardı ilaç ile idare ediyordum. 12 de azaldı ondan sormak istedim sizlere. Allah yardımcın olsun canım en ağır geçen haftalardasın. 🌸🩷
iremree Savti_hazin bulantı ilaçla serumla hafifliyor ama işte problem mide ağrısı bende şuan 😢 sonu güzel olsun diyorum ama hep dayancaz sabır 🌸
Savti_hazin iremree ya mide ağrısında bi ilaç önermedimi doktorun. O mide ağrısı çok zor bişey gerçekten.Evet sonu güzel🥹
Zafse Savti_hazin 2. ay başladı 3. ay içindeyken şükür sonlandı ilaç kullanmak zorunda kaldım Dr umun onayıyla
Savti_hazin Zafse canım seninde geç başlamış Allahtan zamanında bitmiş. Sağlıkla kucağına al inşAllah🌸
Savti_hazin asu_01 en ağır haftalar . Çok kusuyordum o süreçte ağzıma bir lokma girmiyordu ilaç kullandım mecbur sende duruma göre doktorunla görüş istersen.
Esratufan Savti_hazin bnm 14haftadan snra azamlmaya başladı 18 suan ama çok şükür bulantım kalmadı hiç
Hilal14-12-21 Savti_hazin mide yanması oluyor ben salçayı fazla yedim mi o yüzden tiksindim çoğu yemekten doğumdan sonra geçer mi acaba
iremree Savti_hazin Gaviskon saklı bi mücevher gibi bulamadık gasvin duo diye muadil almış eşim içiyorum ama banamısım demiyor 😅🥹
Zafse Savti_hazin amin canım benim darısı başına olsun gerçekten çok zor ve çalıştığım bı surecti Allah şifasını versin yaşayan tüm hamislere inşallah :(((
Savti_hazin iremree Allah Allah inşAllah bulursun. Mideni rahatlatacak besinlerle idare et artık. Allah yardımcın olsun canım🩷