Erzurumlianne burcuAy15 benimde haftama göre bebek ilerdeydi iri bebek dedi doktor şeker çıkmıştı o yüzden sordum
Deli_hatun_7 serkanbetul0606 37+2yiz 🥹 tabi bizimki haziranı beklerse en geç 1 Haziran gösteriyor 😂 heran hersey Olabılır yani sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻🥰😍
Esra-dnkts Deli_hatun_7 merhaba canım biz aynıydık seninle benim de en geç 31 Mayıs idi ama dün itibari ile sezeryan ile doğum gerçekleşti. Darısı sana ve diğer kalan hamilelere inşallah 🙏 sağlıklı bir şekilde
B1cnm serkanbetul0606 evet tani biz ismi çok erken koyduk cinsiyeti öğrendik eşim aden istedi bende ela aden ela olarak inşallah koyuycz
Kbrbydk Kubra4144 ben serklajliyim belki erken gelebilir 10 gün sonra dikişlerim alınacak bakalım😊haberlesiriz umarım😃
Kubra4144 Kbrbydk hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah benim de yarın kontrolüm var heyecandan uyuyamıyorum 🥹♥️
Fatmac serkanbetul0606 bugün tam 36 haftalık olduk 🥰 bakalım mayıs annesi mi haziran annesi mi olacağız 🥰
Yasemincee26 Arascancan kaçıncı haftada sezeryand alınmış oluyorsunuz bizde 33+4 üz 31 gün sonra doğum var yani 38+1 de
Yasemincee26 sarikiz1 bizimle aynı olan birinin daha postunu gördüm az önce @Dudu123 galiba bu hesaptı onun da doğumu 14 haziran