Yasemincee26 Busragokhan0911 o zaman doktorunuzla konuşun bir hafta öne alma konusunu. Kaygılarınızı söyleyin. Ben arefe gününden bir gün önce doğum olacak arefe günü eve bırakacak kurban bayramının birinci günü nefse olacagım tam istediğim tarih
GizemBeidokhti serkanbetul0606 buraya geldiğimde daha testte pozitif olmamıştı ama ben eminim minnoşumun varlığından 🩷 sonra susam tanesi olduk şimdi koca bir ananasız ve 32 gün sonra sezaryen ile dünyaya geleceğiz kısmet olursa
Yasemincee26 GizemBeidokhti kaç hazirana denk geliyor bizim 14 Haziran doğum 😍 yakın tarihler sizinle
Otherozge serkanbetul0606 tam 35 olduk 🥹 Doktorum 6 hazıranda alırım büyük ihtimal 6.6 olur dedi bakalım saglıkla gelsin hepimizin bebeği ♥️
Aegdefne Otherozge aynı gün doğum olacak inşallah canım bana da 6 Haziran da alırım dedi eğer öncesinde herhangi bir sıkıntı olmazsa tabi 35+2 olduk biz
Kbrbydk Kubra4144 ben serklajliyim belki erken gelebilir 10 gün sonra dikişlerim alınacak bakalım😊haberlesiriz umarım😃
siyaahiini ilaxidexi bizimde normal suanlık İnşalah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız çok yorucu bi süreçti 😂
Tugcebngl Kbrkrtl benimde sezeryan 38 de alırım daha öncede alabilirim dedi doktorum plesanta eski sezeryan dikişime yapıştığı için daha malesef ney bişey belli değil
susaMom_ serkanbetul0606 32+4 haftalığım haziranın sonuyla temmuzun başı gibi görünüyor bakalım hangisi olursa artık 😂