Kadermiray Kızlar ben silik çizgi hep görüyordum ama bu defa hemen çıktı yapalı 2 dk bile olmadı sizce var mıdır
DENIZ_55 Kadermiray gözün aydın canım sağlıkla kucağına alirsin acildede kan verebilirsin kan verirsen haber ver canın hayırlısı olsun hakkında inşallah bende şüpheliyim salı günü kan verecem bende
Kadermiray orkidemm_ aslında bozuk değil henüz kurumadı bile ben direk attım heyecandan 😊 ilk defa hemen çıkınca
Svllkccc Kadermiray benimde aynı şekildeydi bozuk değil evet :) ertesi gün tekrar yapmıştım bu sefer netti sende bir yap daha net görüceksin pozitif 🐣
Nevrie Kadermiray Türkiye’den olmadığım için bilmiyorum o konuda birşey diyemem ama bence alır hiç olmadı sabah verirsiniz.. tekrar hayırlı olsun 😘
rumeysa_mom Kadermiray kadın doğum aciline gitmen lazım canım normal acil almıyor evet devlette oluyor hayırlı mübarek olsun çizgi bariz belli 🌸🥲
Anneolmakistiyorum1 Kadermiray hakkınızda hayırlısı olsun ıns hamıle kalırız sağlıkla kolaylıkla lütfen kan verince haber verin lütfen benımde boylee