Defnemmm2301 dogamoms Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğum olur darısı da bizlere son 39 😍😍🥰🥰
Sema58 dogamoms valla bisey ditim mi hamileligimden beri bugu sanki sanci giriyormus gbi ufak agrilar oluyorr benimdee
Busrahmet Nazlicinar benimde son 12 ama hiç hareket edemiyorum uyumaya öyle alıştım ki yatıyorum sürekli hareket etmediğim için mi acaba belirti yok anlayamadım
dogamoms Defnemmm2301 amiiin canım inşallah bütün hamişlerde bende hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻
dogamoms Kızlar var mı şikayetlerinzi ağrılarınız sancılarınız? Benim düşünmekten endişeden uykularım kaçıyo artık sizde durumlar nedir
Eceeee dogamoms ya heyecan stres olmuyor mu sizde benim daha 30 gün var ama 10jaldıgını düşünemiyorum
dogamoms Eceeee heycan stres ve endişe çok artık sürekli düşünüyrom son 2 gecedir uykularım gitti resmen sağlıklı olsun sağlıkla kavuşalm rahatlıycam inşallah
Bella dogamoms ben de sancım gelsede doğursam diyorum hiç sndişe korku yok..🙄 Ne kadar bekliyorsam o kadar gelmiyor...