Denemelik Ağızda acılığın cinsiyet ile alakası var mı ? Yemek yerken hiç bir sorun yok. Yedikten sonra ağızda acılık oluyor. Kimlerde bu sorun var. Sorun olanların bebişlerinin cinsiyeti ne ?
Alynq Denemelik benim de öyleydi 4. Ayın sonlarında falan geçmişti ağızda acılık bir de sürekli mide kazınması vardı yemek yedikten yarım saat sonra bile midem kazınıyordu ben cinsiyetle alakası olduğunu sanmam ama bizim cinsiyetimiz kız🥰
Nnk87 Denemelik o midedeki asitle ilgili yukarı çıkıyor. Benim 3.ayda tamamen geçmişti şükür. Bebeğimiz erkek.
Yeni1gebelikkk Denemelik cinsiyet ile alakalı değil,4. ay bulantılar bitince reflü başladı yemekten sonra ağzıma acı bir su geliyor şuan 6 aylık olduk hâlâ da devam ediyor ama ilk zamanlar gibi değil tabi ki çok şükür, cinsiyet kız 🌸
Niloyaaaaa Denemelik benim ilk başlarda o çok olmuştu ama reflü oluşmuştu o yapıyormuş yemek yerken bile yemeğin tadı acı geliyordu yiyemiyordum midem sürekli kazınıyordu açım diye ağlıyordum resmen..Doktorum Rennie şurup verdi o zamandan beri hiç sıkıntı yaşamadım midem ne zaman yanarsa şurup içiyorum rahatlıyorum bebişimin cinsiyeti erkek ☺️
Emel5805 Alynq ayy beni tarif etmissiniz midem kazanıyor resmen az az atistiriyorum.ama geçmiyor gaz dolu resmen neden oluyor acaba şu hicc içemiyorum yazarken bile midem bulanıyor yaa🤦🤦
Denemelik Yeni1gebelikkk ay Allah kolaylıklar versin kuzu. Merak ettim sadece cinsiyet ile mi alakalı diye
surprizbebe Denemelik ben!!! Allahım ne yesem 1-2 dk sonra ağzım zehir oluyor😢 13 haftalık olduk. Ne zaman geçer bilmiyorum
Niloyaaaaa Denemelik yok canım şükür hiç bulantı kusma yaşamadım ama o ağızdaki acılık beni bitirdi yemek yemek bile istemiyordum sonrada açım diye ağlıyordum..gebeliğin başında düz kasların gevşemesiyle mide kapağı gevşeyebiliyor bu yüzden de reflü oluşuyor o asit ağızda öyle bir tat yapıyormuş kuzum şurup kullanmaya başladıktan 2 gün sonra hayat normale döndü benim için
Niloyaaaaa Denemelik söyle canım çünkü biliyorum zor bir durum doktorun belki benim gibi şurup verir mide için
Gizem9688 Denemelik valla gebeligin basinda asiri vardi. Su an da var ama cok az ilk zamanlara gore. Bebegim erkek
Gizem9688 Denemelik mide bulantisi kazinma gibi. Halsizlik. Kanamam falan oldu bi de progestan kullandim onun da yan etkileri vardi.
bebeimibeklerken33 Denemelik benimde öyle yemekten sonra oluyor.. yemekten sonra çay içmek bile istemiyorum çayın tadı kötü geliyor
Alynq Emel5805 ne yaparsan yap canım belli bir haftası var ondan sonra rahat ediyorsun ben ilk trimesterda hiç kusmadım ama keşke kussaydım dedim yani ağzımda Demir tadı vardı ne yersem yiyim midem yanıyordu yemekten yarım saat sonra bile midem kazınıyodu sanki hiç yemek yememişim gibi sürekli açlık hissi oluyodu bi de aşırı derecede gaz oluyodu midemde ne yersem yiyim gaza çeviriyordu midem resmen. Anca 4. Ayda falan düzeldim
Ayyse27 Benimde 14. haftaya kadar ağzım acı zehir gibiydi ne yesem öyle oluyordu. Şu an 17 haftalık oldu şükür bir şey yok. Yani geçiyor ☺️Bu arada cinsiyetimiz kız 🩷🌼