perihankrkya Alyadnz33 cennet mahallesi canlı yayini 7/24 izliyoruz oglumla izlemesek bile acik duruyor esim de ezberledim artik diyor😂sarkilarini falan oglum ezberledi 😂bazen pembenin tepkilerini bile pembe ile beraber söylüyor o derece bagimlisiyiz😂😂
2prensesannesiiii Alyadnz33 kurtlar vadisi serisi, muhteşem yüzyıl ,Kösem sultan, kara sevda, poyraz Karayel
Fatoss-16 Alyadnz33 hanımın çiftliği Canım ailem Kurt Seyit şura Umutsuz ev kadınları 😄Şimdilik bu kadarı aklıma geldi
miavega Alyadnz33 uzun değil ama izleyip de çok sevdiğim nadir dizilerden Son Yaz ve Masumiyet var. Kimsenin söylememesine de çok şaşırdım 😅
uzman_1annemy Karsu123 ay hemen alıyorum listeye varsa yazabilirsiniz gerçekten bunun için bir listem var çünkü kitap dizi film listeliyorum 🤗
Karsu123 uzman_1annemy diğerlerini izlemisinz ama ayriyeten bir flim onere bilirim bana çok dokunan kaplumbağalarda uçar polisiye değil ama kitap olarak Ahmet Ümit sultanı öldürmek güzeldi polisiye olarak 🌸yabancı polisiye de Sherlock , Fargo , Dexter 😎