Temmuzmucizesi26 Alyadnz33 ben yer gök aşka başlamıştım çok güzel ilerledi birde mutfakta iş yaparken beni affet deniz yıldızı izliyordum onlarda bayağı çok bölümü var oyalıyor
Sfhgkfmh Alyadnz33 beyaz gelincik izleyebilirsiniz aşırı sarıyor ben 5 kez izledim ve son yaz tabiki efsane aile dizisi de öyle
uzman_1annemy Alyadnz33 Ben genel olarak polisiye ve creminal seviyorum o yüzden. Kanıt Çember Mezarlık Alef Kuzgun dipsiz karanlık Bozkır vs vs çok güzel polisiye diziler var bu aralar adalet diye bir diziye başlıcam oda güzel birşeye benziyor testere tarzı ama sosyal medya adaleti gibi birşey….
Lalemmm12 Alyadnz33 aşk ve mavi,kırgın çiçekler ,no309 , çilek kokusu 🥹, erkenci kuş, kiralık aşk , güzel köylü , mucize doktor , asla vazgeçmem , aşkı memnu ,aklıma bunlar geldi izlediğim diziler hepsi Baya eski 🥹💐
Lalemmm12 Alyadnz33 avlu , baraj o çok güzel izlemeni tavsiye ederim az bölümlü ama çok güzel 👍🏻 Selena 😃 bez bebek , arka sıradakiler ,
Sergul1425 Alyadnz33 ayşecik çılgın bediş Sıdıka bizim evin halleri yanlış hatırlamıyorsam küçük besleme vardı çok eski ama çok güzeller😀