Sermec27 Eliff_gny inşallah çıkar senin daha erken haftaymis benim ki previa değil o biraz daha riskliyms benimki tam kapatmıyor 2 cm falan var mesafe aşağıda yani
Eliff_gny Sermec27 bana detaylı da plasenta previa posterior aşağı yerlesimli dediler özelde alttan muayene edildim başka doktor da tam kapatmıyor rahime yakın dedi bende hangsi olduğunu suan tam bilmiyorum
Sermec27 Eliff_gny anladım inşallah çıkar elinden geldiğince dinlen yat inşallah sorunsuz doğum yaparız benimki de kapatmıyor ama maalesef çıkmadı yukarıya öyle işte hayırlısı olsun 🥰
Meryoss Eliff_gny bende 19. Haftada lekelenmeyle gittim doktoruma bebeğin eşi rahime yakinlasmis dedi 26 haftalık olduk bugun 24de daha cikmamisti çıkar diye çok umitliyim inşallah çıkar
Eliff_gny Sermec27 yatıyorum çoğunlukla ama 4 yaşında bi oğlum daha var benim onunla ilgilenmek zorundayım biraz ayakta kalsam hemen dinleniyorum ama hayırlısı artık Allah ne yazdıysa o 🙏
Eliff_gny Meryoss 28-32 haftaya kadar çıkıyormuş inşallah çıkar herkeste bu sorun var bu arada çoğu kişi de duyuyorum sıkıntısız hamilelik geçiren nadir insan var artık
Sermec27 Eliff_gny benimde 3 yaşında bir oğlum var o yüzden çok dinlemedim neyse yapacak bir şey yok inşallah düzelir herşey