karakayahavva00 merhaba sabah erkenden 12 den sonra su bile içmeden hazırlıklı gidin sizde bakarsınız müsait ise hemen alırlar. Bana. Aç karın gel acilden giriş yap Gün alacakmış gibi düşün ama aç gel dedi ben çantamı da yanımda götüreceğim ne olur ne olmaz 38+4 oluyorum sancı filan çıkar ise yatırırlar. İki gündür de sancım oluyor Doktora geçen hafta gebe poliklinik ten Yönlendirdiler günü o gün verecekler sabahtan acilden giriş yap dediler diyecek mişim kan alınacak. Gün verilecek onlar zaten o şekilde ilerliyor lar demek ki Yada bayram sonrasına kaldığı için o şekilde oldu bilmiyorum ama 😄😄heyecanlıyım. Nasıl olacak bilmiyorum Siz hangi devlet hastanesi ne gidiyorsunuz (Zeynep Kamil e gidiyorum ben devlette zaten Ogün kim sırada ise o denk geliyor ameliyat a rabbim işini layıgı ile yapan insanlara denk getirsin inşallah. Bayram tatili korkutuyor beni ama kıdemli doktorlar vardır diye düşünüyorum bayram tatili 9 gündü doktorlara da öyle diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah bakalım 🤲)