Gmzatgl Hacerhasret onun bi zamanı yok çocuğun durumuna bağlı benim suyum azdı 37 ye kadar getirdiler o zaman yaptım daha uzun olanda var
Tugbacim34 @Hacerhasret gebeliğiniz riskliyse eğer 36. Haftada bile yapılıyor. Ama risk yoksa devlet hastahanesi sezeryan yapmıyor bilginiz olsun
Hacerhasret Tugbacim34 alerji hastasıyım nefesım gidiyor özel doktor sezeryan olabılırsın dedi ama bakalım devlet ne diyecek
Sadeceanne2 Daisyy000 OguzMoms Asyaaygunkaraman sedanur4004 merhaba kızlar devlette planlı sezeryan mı oldunuz Alttan muayene ettiler mi gün verileceği zaman bilgi verirseniz çok sevinirim
Asyaaygunkaraman Hacerhasret ilk kızımı ozelde 38+4ken aldım şimdi 12 haftalık hamileyim özel çok pahalı mecbur devlette yapicam ama bende bilmiyorum kaçta alırlar süreç nasıl bakalım ama görümcemi 39 da aldılar 4. Çocuğuydu devlette
Fatoss-16 Hacerhasret Bende de alerjik astım var normal doğum istediğimi söyledim o zmn gogus hastalıkları da giricek doğuma olmadı sezeryan
OguzMoms Sadeceanne2 Benim ilki sezeryan olduğu için buda zorunlu sezeryan oldu alttan muayene yapılmadı
Minupa--03 Sadeceanne2 normal doğum da açıklık var mı diye alttan bakılıyor sezeryanda alttan bakılmıyor
Minikkk41 Benim planlı sezeryan devlette 39+1e gün aldık 10 günüm kaldı 34+5 te nst sancım çıkmıştı ve alttan açıklık var mı diye kontrol edildim açıklık varsa sezaryana almak zorundalar çünkü yeri gelince bakılıyor malesef
Sadeceanne2 OguzMoms 🥰🫶 çok teşekkür ederim perşembe günü gün almaya gidicem acilden giriş yap dedi doktor ilk doğumum da acile giriş yaptım normal doğum denenecek ti Alttan bakıldı. Acaba sezeruan dada yapılır mı dedim çok şükür çok acıdıgın dan değil ama zaman yaklaşıyor iken ne bilim 😄 tedirgin ilk geliyor