Asafeymeninannesi 21+4 haftalık sen ?
Tiroid 😑
Xxece amin amin inşaAllah. Gebelikten sonra normale döner mı acaba? Doktorunuz bisi dedi mı bu konu hakkında?
seyma281015 canım ben ilac kullandım düssün diye ama faydası olmadı sanırım bebeğiminde gelişiminde onun etkisi olucağınu düsünmedim simdi burda okuyunca benim doktorum beni neden uyarmadı dedim kendi kendime en azından baska bi dahileyeye giderdim hamileyim sonucum bu diye gösterirdim hamilelikten önce düsmüstü hamile kalınca yükseldi
Asafeymeninannesi doktor da 3 e düşürmemiz lazım bunu dedi ayda bir ya da düşmüş mu diye 2 Haftada bir gidip tahlil yaptiriyom. Inşallah düşer. Rabbim yavrularımızı ve bizleri korusun.
Elmalikurabiye hatırlamıyorum kii😑 kafsm iyice gitti simdiii 😓😓
Asafeymeninannesi oy maşaAllah🙏 biz daha yolun çook başındayız 😄 Allah sağlıklı Bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin🙏
Asafeymeninannesi stres panık yapma ılac vercek takıp etcek pozitifdüşün 💜🙏🏻
Ttbbrr şu yorum cidden hem duygulandırdı hemde rahatlattı Rabbi razı olsun sizden. Cidden birden psikolojikmen yıkıldım. Ben yarın direk endokrine gidiyim o zmn
Cigdem1010 bu kadın bana gelde demedi. Allah'ım parasıyla bile muayene olup sersefil etrafta dolaşan kullarından olduk
MelekAnnesi52 amin amin inşaAllah 🙏 Rabbim beterinden korusun
Deletedmom667 ilaç gram ise yaramıo amaa 😑
Asafeymeninannesi oo maşşalah allah o günleride göstersin inşallah bize 🙏
Ayvehe9 sağlıklı bir şekilde inşaAllah 🙏
Prensleriminannesi Merhaba! Benım bebegım daha ıkı haftalık bıle degıl troıd bezlerıme bakyıtmalı mıyım acaba 😏ne zaman baktırmalıyım
Asafeymeninannesi ilaç nasıl işe yaramıyor.? İlaç içmezsen bebeğe zararı var
Direnberxx normalde gebelikten önce bile baktiranlar oluo. Ayın-haftanın önemi yok
Asafeymeninannesi amin 🙏
Direnberxx kan tahlili verdiğin zaman genel bakılıyo zaten kanda çıkıyo
Deletedmom667 yaa kullanmıyorum demedim. Kullanıyorum lakin bi faydasını görmüyorum. Çay içemez hale geldim. Konuşunca nefesim kesilir. Boğazımda bi barikat var sanki. Çok çok çok afedersiniz bilerek geyirmeye çalıştım o bile olmadı tıkandım kaldım