MelekAnnesi52 istem dışı bir korku sardı şimdi 😑😑 yaa bebeğime bisi olursa düşüncelerine daldım ayy ağlicam şimdi 😑😑 Rabbim korusun bizide onlarida
Tiroid 😑
Deletedmom667 yaa 😑😑 cidden üzüldüm. Rabbim daha büyük dert vermesin çok geçmiş olsun
Cigdem1010 doktor ne dio peki
MelekAnnesi52 suphesiz ki öyle
Bernaderen benim de ilk hamileliğimde 4,5 çıkmıştı zaten hamilelik troid hormonlarını bozuyor. Normalde tiroidle ilgili hiçbir sıkıntım Yok. O zaman ilaca falan gerek kalmamıştı doktor 2 hafta içinde düşer demişti gerçekten öyle de olmuştu. Ama ikinci gebeliğimde yine 4,5 çıkınca hemen dahiliye doktoru ilaç verdi bana. Kullanmaya başladım. Tekrar bir kan testi veremeden zaten benim bebeğiminde kalbi durdu. Ne yalan söyleyim bu ilacın bi etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum bazen 😣
Asafeymeninannesi düşmediğini duyunca bende çok üzülmüştm gözlerim doluyodu 😔 ama sen üzülme canım bebeğine de iyi enerjiler gitsin 😄 Allah'ım bununla koysun daha ciddi şeyler de yaşayabilirdik şükredelim 🙏
Of ya benimde guatırım var endokrine gidiyorum bende beyaz mercimek kadar bi ilaç kullanıyorum bende adını unuttum şimdi rabbim yavrularımızı korusun inşallah 🙏
Prensleriminannesi
Prensleriminannesi önem arz ettiğini beni daha fazla etkilediği zaman daha iyi anlıyorum cidden. Allah yardımcınız olsun
Prensleriminannesi önem arz ettiğini beni daha fazla etkilediği zaman daha iyi anlıyorum cidden. Allah yardımcınız olsun
Asafeymeninannesi saol canımm 🙏🏻🙏🏻 buarada bebege birsey olcak korkusu bendede var tsh olsada olmasada herkeste wardır.. Ewham basıo bana gun ıcınde saglıklımı nasıl ws ws kuruom🤦♀️😂😂
Asafeymeninannesi 9 du öğrendiğimde 1 ayda düzenli ilaçla 0lara indi canm
Ayvehe9 euthyrox tur cnm
Ben gebeligimin en başından beri kullanıyorum ilaç şuan 25. Haftamdatum her ay tahlil veriyorum bu ay tekrar yükseldi dozunu arttırdı doktorum Allah'ın izniyle hepimizi rabbim düz kurtarsin
Asafeymeninannesi kac cikti? Tamamen bebegin zeka gelisimiyle ilgili hemde. Baska bi doktora da gorunun 1 gun bile gecirmeden
MelekAnnesi52 herşey güzel gidio dedim 31.haftama bastım ta ta ta taammm dedi 😑 Rabbim.beterinden korusun
Ayvehe9 amin inşaAllah. Kaç haftaliksiniz ?
Asafeymeninannesi aynı problem bende de var ilaç kullanıyorum 50 mg lık.. hatta dün sonuçlarımı aldım troid hafife alınacak bir şey değil ama bebeğinin gelişimi normalse erken farketmişsiniz demek.. dahiliye den sevk iste endokrine mutlaka takip edilsin ve devlet hastanesinde yap tahlillerini 1 gonde çıkıyor zaten .. Allah’ın izniyle bi sorun yok korkma tedirgin olmana gerek yok .. özel hastaneden ziyade devletteki endokrini tercih etmeni tavsiye ederim ama ☺️☺️ Rahat uyu bebeğinde sen de iyisiniz ☺️☺️
Deletedmom667 evet 50 mg bi ilaç her ay kontrole çağırdı ilacın biterse hiç bırakma devam et mutlaka çok önemli dedi randevu alamasanda alana kadar içemeyim deme dedi mutlaka iç dedi benimde doktorum bana
Deletedmom667 ben yorumları okudukça daha kötü oldum 😑 bu denli önem arz ettiğini bilmiodm bu hastalığın 😑 dayanamayıp yarim muayene olmaya gitcm gibi
Tiredmother bebeğin gelişimini falan etkilemedi dmi ?
Asafeymeninannesi benimde hamilelikte cikti oncesinde yoktu. Levotron kullaniyorum.