Ayvehe9 amin inşaAllah. Kaç haftaliksiniz ?
Tiroid 😑
Asafeymeninannesi aynı problem bende de var ilaç kullanıyorum 50 mg lık.. hatta dün sonuçlarımı aldım troid hafife alınacak bir şey değil ama bebeğinin gelişimi normalse erken farketmişsiniz demek.. dahiliye den sevk iste endokrine mutlaka takip edilsin ve devlet hastanesinde yap tahlillerini 1 gonde çıkıyor zaten .. Allah’ın izniyle bi sorun yok korkma tedirgin olmana gerek yok .. özel hastaneden ziyade devletteki endokrini tercih etmeni tavsiye ederim ama ☺️☺️ Rahat uyu bebeğinde sen de iyisiniz ☺️☺️
Deletedmom667 evet 50 mg bi ilaç her ay kontrole çağırdı ilacın biterse hiç bırakma devam et mutlaka çok önemli dedi randevu alamasanda alana kadar içemeyim deme dedi mutlaka iç dedi benimde doktorum bana
Deletedmom667 ben yorumları okudukça daha kötü oldum 😑 bu denli önem arz ettiğini bilmiodm bu hastalığın 😑 dayanamayıp yarim muayene olmaya gitcm gibi
Tiredmother bebeğin gelişimini falan etkilemedi dmi ?
Asafeymeninannesi benimde hamilelikte cikti oncesinde yoktu. Levotron kullaniyorum.
Asafeymeninannesi 21+4 haftalık sen ?
Xxece amin amin inşaAllah. Gebelikten sonra normale döner mı acaba? Doktorunuz bisi dedi mı bu konu hakkında?
seyma281015 canım ben ilac kullandım düssün diye ama faydası olmadı sanırım bebeğiminde gelişiminde onun etkisi olucağınu düsünmedim simdi burda okuyunca benim doktorum beni neden uyarmadı dedim kendi kendime en azından baska bi dahileyeye giderdim hamileyim sonucum bu diye gösterirdim hamilelikten önce düsmüstü hamile kalınca yükseldi
Asafeymeninannesi doktor da 3 e düşürmemiz lazım bunu dedi ayda bir ya da düşmüş mu diye 2 Haftada bir gidip tahlil yaptiriyom. Inşallah düşer. Rabbim yavrularımızı ve bizleri korusun.
Elmalikurabiye hatırlamıyorum kii😑 kafsm iyice gitti simdiii 😓😓
Asafeymeninannesi oy maşaAllah🙏 biz daha yolun çook başındayız 😄 Allah sağlıklı Bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin🙏
Asafeymeninannesi stres panık yapma ılac vercek takıp etcek pozitifdüşün 💜🙏🏻
Ttbbrr şu yorum cidden hem duygulandırdı hemde rahatlattı Rabbi razı olsun sizden. Cidden birden psikolojikmen yıkıldım. Ben yarın direk endokrine gidiyim o zmn
Cigdem1010 bu kadın bana gelde demedi. Allah'ım parasıyla bile muayene olup sersefil etrafta dolaşan kullarından olduk
MelekAnnesi52 amin amin inşaAllah 🙏 Rabbim beterinden korusun
Deletedmom667 ilaç gram ise yaramıo amaa 😑
Asafeymeninannesi oo maşşalah allah o günleride göstersin inşallah bize 🙏
Ayvehe9 sağlıklı bir şekilde inşaAllah 🙏