Asafeymeninannesi aynı problem bende de var ilaç kullanıyorum 50 mg lık.. hatta dün sonuçlarımı aldım troid hafife alınacak bir şey değil ama bebeğinin gelişimi normalse erken farketmişsiniz demek.. dahiliye den sevk iste endokrine mutlaka takip edilsin ve devlet hastanesinde yap tahlillerini 1 gonde çıkıyor zaten .. Allah’ın izniyle bi sorun yok korkma tedirgin olmana gerek yok .. özel hastaneden ziyade devletteki endokrini tercih etmeni tavsiye ederim ama ☺️☺️ Rahat uyu bebeğinde sen de iyisiniz ☺️☺️
    Deletedmom667 evet 50 mg bi ilaç her ay kontrole çağırdı ilacın biterse hiç bırakma devam et mutlaka çok önemli dedi randevu alamasanda alana kadar içemeyim deme dedi mutlaka iç dedi benimde doktorum bana
    Xxece amin amin inşaAllah. Gebelikten sonra normale döner mı acaba? Doktorunuz bisi dedi mı bu konu hakkında?
    seyma281015 canım ben ilac kullandım düssün diye ama faydası olmadı sanırım bebeğiminde gelişiminde onun etkisi olucağınu düsünmedim simdi burda okuyunca benim doktorum beni neden uyarmadı dedim kendi kendime en azından baska bi dahileyeye giderdim hamileyim sonucum bu diye gösterirdim hamilelikten önce düsmüstü hamile kalınca yükseldi
    Ttbbrr şu yorum cidden hem duygulandırdı hemde rahatlattı Rabbi razı olsun sizden. Cidden birden psikolojikmen yıkıldım. Ben yarın direk endokrine gidiyim o zmn