Candy77 31.haftamda bana mrb dedi. Bi barikat gibi. Çay içmemi bile engeller hale geldi
Tiroid 😑
Devran yaa 😑😑 nefesimi bile keser hale geldi lakin bebeğin gelişimini etkilediğini bilmiodumm 😑😑
Asafeymeninannesi 5 haftalıkken 6 idi
şu an 11 haftalığız 3.89 a kadar indi ama son kontrol de düşmemişti hiç doktor dozunu arttırdı biraz geç uyanıyorum eşim de geç içtiğin için diyo bence alakası yok çünkü her gün içtim ilacı
şu an 11 haftalığız 3.89 a kadar indi ama son kontrol de düşmemişti hiç doktor dozunu arttırdı biraz geç uyanıyorum eşim de geç içtiğin için diyo bence alakası yok çünkü her gün içtim ilacı
Asafeymeninannesi doktor bana da aynı şeyi söyledi sana bı zararı yok ama bebek için çok önemli dedi
Asafeymeninannesi yrni başladıysa ilacın alışma süresi baya uzun sürüyor ben hamilelikten 6sy önce çıktı bende gebelikten önce en son 75lik içiyordum şuan 175lik tabi içmezsen bebeğe zararı var ben iyiyim şuan sanırım dozu az geliyor sana
MelekAnnesi52 gittiğim zaman gelişimi iyiydi bi kaç gu n sonra kaşıntı şikayetiyle gittim tiroid yüksek dedi. Bebeğin gelişimini etkiler diye bisi çıkmadı kadının ağzından 🙄 bide özel yanii. İyice bi gerildim şimdi😑
Candy77 muhtemelen. Hiç ise yaramıo çünkü. Şu an uzandığım yerden boğuluyorum gibi oluyorum
Asafeymeninannesi ben 25 lik ilaçtan 1,5 içiyorum günde
MelekAnnesi52 geç erken farketmez bence yaa her şekilde faydasını göstermesi gerek. Bende 11.30 gibi içiyorum verilen hapı. Uyandığım gibi içer yavaştan yavaştan kahvaltımı hazırlarım
Devran kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim ?
Asafeymeninannesi malesef her özel iyi olmuyor canım ben de özele gidiyorum testlerime baktı doktorum herşey gayet iyi en kısa zamanda dahiliye git tiroid önemli dedi dahiliye doktoru devlette ama oda önemli diyo 15-20 günde bir çağırıyor düşmüş mü diye bakmak için . Çok şükür şu an benim bebeğim için de gelişimi falan iyi dedi doktorumuz ama 2.5 olması gerekiyor değerin hamilelerde
Kızlar bende bisey sormak istiyorum bende de tiroid var ben hamile kalmadan önce 5.35 ti sonra o değer 2.50 ye düstü ben ilaca devam ettim ve hamile kaldım sonra hamileliğin ilk haftalarında bebeğimin gelişimi normalken bi kac gün kücük kalmıstı geriden geliyodu sonra test yaptırdılar onda yinr yükselmis ilac ictiğim halde 4.70 olmus doktor ay da 1 kontrol ettir dedi baskada bisey demedi bana ve sonra bebeğin gelişim geriliği bir haftaya cıktı ve sonra iki hafta geride kaldı ve öldü ben baska doktora gittim ve bunu söylemek suana kadar aklıma gelmedi testlerim temiz bisey cıkmadı bunun yüzünden olmus olabilirmi yani
MelekAnnesi52 ben bu doktorun yanına gidip her defasında 100 tl tahlil parası vermiyim o zmn. Direk dahiliyeye gideyim
Ben 11 yıldır guatr hastasıyım şuan ikinci hamileliğim ve ilaçımı düzenli olarak ilk hamileliğim de de bu hamileliğimde de alıyorum. Çok önemli bi hastalık asla hafife almayın. Beneğiniz de gelişim geriliği başta olmak üzere herşeyi etkiliyor tedavisini aksatmadan her ay düzenli ölçümlerini yaptırım ve her sabah aç karna mutlaka ilacınızı alıp o şekilde güne başlayın.
Asafeymeninannesi gerilme doktoruna gidip takibini yapıp ilacını da kullanıyorsan daha yapacak biseyin yok ki canım 🙏
Bernaderen bebeğiniz öldü yanlış anlamadım dmi ???
Asafeymeninannesi MelekAnnesi52 ilac gec erken farketmıyor 10 yıldır kullanıyorum ben uyandıgınızda ac karnına cok az suyla ıcmeniz gerekıyor ıctıkten sonra yarım saat bekleyıp oyle kahwaltı ederseniz daha cok etkısını gosteriyor