Akyuz_90 Havva2626 sancılar içinde yatakta kıvranıyorum acaba bu bebek ne zaman gelecek diye duygusala bağlıyorum biraz da 😟😟
Havva2626 Kbr-ozcn Hiç stres olma, doğururursun bu gün yarın deyip kaç haftalara kadar bekleyenler var.
Havva2626 Hilaldabaan Az daha sık dişini, buralara kadar geldik hayırlısıyla sağlıkla çok az kaldı inşallah. 🌸🥰
Hilaldabaan Havva2626 Artık dayanmaya çalışıyorum canım rabbim hepimize hayırlısını kolay doğumlar nasip etsin 🤍🥹
Arifehass Havva2626 ben de öyle bakalım hayırlısıyla ne zamna geleceğini bilemiyoruz ama inşallah 40ı beklemeyız 🥲 uzun geliyor hala 2 hafta
Hemsire2727 36.haftamda boğaz ağrım var geçti bu defa burun akıntısı başladı birden de istifa ettim ilk aylarda bile olmamıştı hiç bulantım birden oldu🤷🤦
emom07 37+3 benimde normal bekliyorum alt tarafa çok baskı yapmaya başladı bu aralar sağ tarafım çok sert o tarafa toplanıyor. Ellerim çok şişiyor birde geceleri resmen parmak kemiklerim ağrıyor çok şaşırıyorum bu duruma 😅
Havva2626 emom07 Bende 37+5 im, benim kızım başından beri hep sağ taraftaydı şimdide sağda toplanıyor, tekmeleri kasıyor. 😄
busraaa10 emom07 ellerim benimde öyle parmaklarım ağrıyo ve yaklaşık 20 gündür uyuşuk parmak uçlarım 🥲😂 ağrıyor benim de çok değişik bi ağrı
Semademir58 Havva2626 3.gebeliğim diğerleri çok kolay bir şekilde evde sancımı çekmiştim hastanede direk doğum yapmıştım bu biraz zorluyor ananas yedim yürüyüş egzersiz vs yaptım ama fayda etmedi
Aminealeyna Kbr-ozcn hiç stres olmayın ilk kızım 4.5 sene önce 35+6 da ikinci kızım 17 gün önce 34+6 da doğdular. Çok şükür sağlıklılar.