Iremaydmrr Havva2626 hangi hafta sezeryana alınırım diye tahmin yürütüyorum zaten uyju tutmuyor bu saatlerde 😀
Zeynooooooo Havva2626 şimsi kontroldan geldim 39+2yalanci sancilar beni mahv etdi ne açilma var ne nst sanci cikti ne niṣan geldi hiçbisey yok okadar cok yoruldum ki biran once dogurmak istiyorum🥴
limonvari Havva2626 36+6 😀 diş ağrısından 3 gündür hopluyorum.. bugün en son kanal tedavisi oldum çok şükür. Halen ağrısı kesilmedi ama zonklamasi gitti en azından🤐
Karakedi Havva2626 37+4 normal doğum istiyorum fakat ne karnım düştü ne nişan geldi sadece bel ve sırt ağrılarım var birde yalancı kasılmalar. Ne zaman nasıl doğurucam bilmiyorum:(
Havva2626 Karakedi Ben 37+5 Benimde sancım açılmam nişan falan hiç biri yok, bende normal doğum istiyorum hayırlısı ile.
Esraaaas Karakedi canım haftamız da aynı şikayetlerimiz de doğurmak istiyorummm artıkkk özellikle bel ağrısı çok fena
Akyuz_90 Havva2626 sancılar içinde yatakta kıvranıyorum acaba bu bebek ne zaman gelecek diye duygusala bağlıyorum biraz da 😟😟
Bademkaju Havva2626 38 haftalığım normal bekliyorum ama sancı açılma vs yok son bir haftam yoksa sezaryen olucam her şeyin hayırlısı
Arifehass Ahh 38+0 den merhabalar Haftadan bekliyorum artık psikolojim bozulmak üzere galiba😂 bir de biraz üşüttüm herhalde daha kötü oldu ama şuanlık geleceği yok kızımın
Hilaldabaan Havva2626 38+4 inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum üç dört gündür resmen yatak da sağdan sola dönemiyorum acı çekiyorum dönerken sabahları yatak dan kalkmak çok zor üstümden asvalt makinesi geçmiş gibi oluyorum bel ağrısı beni mahvetti
Arifehass Havva2626 ben de öyle bakalım hayırlısıyla ne zamna geleceğini bilemiyoruz ama inşallah 40ı beklemeyız 🥲 uzun geliyor hala 2 hafta
Hilaldabaan Havva2626 hiç bilmiyorum canım ne nişan var nede karnım düştü ama bel ağrısına ağlayacak duruma geldim artık
Kbr-ozcn Havva2626 ben 36+2 haftalığım cuma günü nstde sancılarm çıktı ben bebek hareket ediyor saniyordum bel ağrısı kalcalrima vuruyor bilemiyorum ne olacak doktor erken doğum bekliyorum dedi bişey olursa ara gel dedi kilomuz 2800 az buldu stres oldum
Havva2626 Kbr-ozcn Hiç stres olma, doğururursun bu gün yarın deyip kaç haftalara kadar bekleyenler var.
Aminealeyna Kbr-ozcn hiç stres olmayın ilk kızım 4.5 sene önce 35+6 da ikinci kızım 17 gün önce 34+6 da doğdular. Çok şükür sağlıklılar.
Havva2626 Hilaldabaan Az daha sık dişini, buralara kadar geldik hayırlısıyla sağlıkla çok az kaldı inşallah. 🌸🥰