EsraArslan81 Lalaydnn ilk düşüğümde aşırı ağrım oldu ama bunda adet ağrısı bile çekmedim gram ağrım olmadı. Kürtaj çok kötüydü canlı oldum çünkü ve şu an ağrım var sanırım düşük yaparken çekmem gereken ağrıyı şimdi çekiyorum
Ysmnpmk Lalaydnn kese yerindeyse korkma canım tüp bebekte yaşayabiliyor böyle kanamalar kahverengi olmasida normal içerde kan kalmıştır o geliyordur
Gizem9688 Lalaydnn 5 haftalikken lekelenmem basladi. Progestana basladik. 6 haftalikken progestana ragmen geldi kanama. Ama gecti hicbir ekstra mudahele olmadan. Sadece progestan devam ettik. Ekstra bisey yapmadık. Sukur simdi kocaman oldu 24 haftadayız.
Lalaydnn EsraArslan81 neden acaba yemek falan mı yemiştin genelde o sebeple vermiyorlar zor olmuştur senin için baya
esolinaaaaa Lalaydnn aynen hemde nasıl bi görseydin şok oldurdun arabadan indim hastanenin önünde allahtan ped takmıştım foşur diye kan aktı sonra doktora geçtik hemen baktı şaşırdı oda kese sağlıklı dedi ama etrafında kan varmış demişti
Lalaydnn esolinaaaaa Hım benim kesedede sorun yok etrafında da kan yok 🤷🏼♀️ yerleşme kanaması olabilir dedi kendi doktorum korkulacak bişey yok dedi
Lalaydnn EsraArslan81 devlet hastaneleri genelde böyle yapıyor zor durum gerçekten doğumdan daha zor oluyor diye duydum narkozsuz iyi dayanmışsın
asu_01 Lalaydnn benimki kavgadan sonda davar gibi uyuyor bende salak gibi sabaha kadar uyanık kalıyorum sinirimden bir kez o uyurken tokat attım sinek sandı beni burnunu kaşıdı öküz