• Doğum
  • Doğumu başlatmak isteyenler 👋

Haticeburak06 doktora sormadan cesaret edemedim ya sanırım yapmayacağım, hurma suyu yapacağım, doktorla konuşup bebek iyiyse biraz daha beklemeyi teklif edeceğim birkaç gün daha , o ara sorarım onay verirse kullanırım

Haticeburak06 zaten doğduktan sonrası daha kolay olmayacak ve o bebek içeri geri girmeyecek keyfini çıkarmak lazım, ben sezeryan ve suni sancı korkumdan çabalıyorum 🥲🙂

Paris-95 su kadar soyleyim
    Siz zaten 41+3 oldugunuz icin bebeginizin gunu coktan gectiginden gelecegi
    Gune denk gelmissiniz :) cunku dediklerinizi a dan z ye oglumda yapmis olmama ragmen oglum gelmedi suni sanci ile dogum yaptim. 😊

Babykalamar oda olabilir ama bunları yapıp sancıyla acile geldim yatırıldım. Sabaha kadar sancı çektim 1 cm açıklık oldu ve sabaha karşı sancılar kesildi tekrar bunları uyguladım ve yine şiddetli sancılar sonucu suni destekle 7 saatte doğurdum oladablir yine de

Paris-95 hayrlisyila kurtulursun inşallah cnm Allah kimseyi bu zor sörcde bırkmasın🤲🥲🤰

Paris-95 hayırlı uğurlu olsjn gözünüz aydın darısı bizim başımiza inşallah hint yağının markası neydi acaba

gozdeee41 teşekkür ederim. Jameican Black castrol oil extra dark yazıyor. ❤️