Zeyno800 papatyaolsun ya illk defa Boyle bisey duydum. Normal. De yavas gelisir Benimki yavasti mesala
1haticenurrkk papatyaolsun Çok üzüldümm 😔 Şimdi ne olacakmış peki bu duruma da bi çare vardır elbett doktor bi açıklama yaptı mı canımm
papatyaolsun 1haticenurrkk doktorumuz su an yurt dışında canım geldiğinde yüz yüze de konuşcaz ama işte önümüz bilinmezlik. Biz ortalama 1 ay önce kendi kafamıza göre gen tahlili vermiştik eşimle. Birkaç haftaya o da çıkar bakalım onda ne çıkacak
Zeyno800 papatyaolsun genetik tahlili hanging HASTNEEE de verdiniz 2 dusuk yapildigini soylesek yaptirilar mi
papatyaolsun Zeyno800 ben hiç gebe kalamadım genetik tahlil istiyoruz tüp bebek yaptırcaz demiştim. Doktor da iyiydi yaptı hemen, ama sonuç çıkmadı daha. 1 ay oldu yaptıralı
Zeyno800 papatyaolsun canim doktorun ismi neydi genetik bolumune Gitigin ? Bende randevu aldim tibbi genetik bolumune
kucukkadinn papatyaolsun canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Zeyno800 papatyaolsun başka doktora verdiler Kimisi illa düşük olması lazm dedi Ama benim ilk tüp boş gebelik oldu Ö yüzden
papatyaolsun Zeyno800 evet ben de burada hep öyle okudum bunu bilmiyorduk biz, sağ olsun doktor yaptı. Şimdi sana yapmadılar mı? Bir de eşinle git kromozoma birlikte bakıyorlar
papatyaolsun Zeyno800 duruma göre bakarsın ya da tüp bebek denemelerim başarısız oluyor tutmuyor dersin. Biz vereli bir ayı geçti çıksaydı sonuç. Devlette her şey çok yavaş ya kanser ediyorlar insanı
papatyaolsun Zeyno800 2 hafta sonra falan çıkabilir dedi, geçen gün gittik de. Mesaj gelebilir ama gelmeyedebilir dedi