Nergizos 1haticenurrkk sen taze transfer mi oldun canım. Benim de şimdilik 2 embriyom var. Dondurcaklar ama
1haticenurrkk Nergizos taze transfer oldum ben canım . Novafertil de rahim dinlendirme programı yaptılar dondurulmuş transfer olmuştum . Şimdi de iki tane embriyom vardı ikisinide koydular. İkisinde tutma şansı daha yüksek oluyormuş sen neden bir tane koydurmayı düşünüyorsun bence ikisini de koydur
papatyaolsun Merve99670 canım peki senin doktorun çift embriyo koyma fikrine ne diyor görüşünü almış mıydın hiç
1haticenurrkk Nergizos Bende Fuat Ali’ye gitmiştim . Novafertil de tedavi 3 ay sürüyor resmen bence uzun sürmesi de kötü daha çok stresli oluyorsun ben öyle düşünüyorum. Şimdi Hikmet hoca’da tedavim sadece 2 hafta sürdü şok oldum bu kadar çabuk mu diye .. Ben kesinlikle Novafertil’in bi çıkar peşinde olduğunu düşündüm .. Ankara bende istedim ama eşim git gel çok zor olur ona gidene kadar burda özellerden yine devam ederiz dedi
Nergizos 1haticenurrkk Fuat hocaya daha iyi diyorlar gidip memnun kalanlar da var gibi ama bana olmadı yani o yüzden bir daha asla. Şimdi gittiğin drdan memnunsan devam et canım. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Nergizos 1haticenurrkk yok canım ben 1 tane düşünmüyorum Dr direkt zaten sana 2 embriyo transfer ederiz dedi. Ama bhnun için elde 2 tane embriyo olması lazım en az. İnşallah olur o da
Nergizos Zeyno800 @baharmom35 @pikacuu_ Bugün sağlıklı bölündü dedikleri 1 embriyoyu dondurdular. Niye 5.gune gitmedi dedim. Riske atmak istemedik dediler. Diğerini 5.gune kadar götürecekler hala aktif olursa genetik tarama yapılacak ona. O çünkü başta sağlıksız bölünmüştü
papatyaolsun mrp2023 kuzum yarın sabah yumurtalar toplanacak. Bana dua edin olur mu. Umarım her şeye değer de iyi sayıda kaliteli embriyolar elde edebiliriz 🙏🏻
Sehnazzz papatyaolsun yok ben tüp bebek düşünüyordum değerlerim düşük diye herşeyi sormuştum 😀 geri şansımı dememek istedim aşılama yaptırdım tutmazsa tüp bebek yaptıracağım
kucukkadinn papatyaolsun canım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle toplandı mı yumurtaların süreç ağrılı mı merak ediyorum benimde cumartesi toplanacak çok tedirginim ve çok korkuyorum nedense
papatyaolsun kucukkadinn toplandı tatlım, benim çok az yumurtam vardı , iğne dozlarını düşük kullandırdı doktorum. Az yumurta olduğu için midir bilmem ama hiç ağrım yok her şey yolunda. Baygın oluyorsun o anda hiçbir şeyi duymuyorsun. 15dk kadar sürüyor
kucukkadinn papatyaolsun hiç canını sıkma moralini bozma arasından sadece 1 tanesine ihtiyacın var sağ Salim 5. Güne ulaşırlar ve inşallah sağ Salim bebeğine kavuşursun😍🤲🏻 beni de gün yaklaştıkça heyecan sarıyo hiç anestezi akmadım daha önce o korkutuyor
papatyaolsun kucukkadinn olmadı kuzum hiç beklemezdik ama embriyolarda sıkıntı varmış, ilk gün 2 hücreli olmalarını bekliyorlarmış, bizimki 7-8li olmuş fazla büyüyorlarmış. Çöp oldu
Zeyno800 papatyaolsun ya illk defa Boyle bisey duydum. Normal. De yavas gelisir Benimki yavasti mesala
1haticenurrkk papatyaolsun Çok üzüldümm 😔 Şimdi ne olacakmış peki bu duruma da bi çare vardır elbett doktor bi açıklama yaptı mı canımm
kucukkadinn papatyaolsun canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹