umutsmom20 Deletedmom_789 inşallah rabbim bekleyen isteyen herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻 2530 gram doğdu 😊
koomikbiranne0507 umutsmom20 geçmiş olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün sondayı uyuşukkenmi taktılar size karnınıza bastırdılarmı
umutsmom20 koomikbiranne0507 çok teşekkür ederim evet sondayi uyusukken taktilar, karnıma da bastirdilar ancak anlık bir şeydi ve çok canım acıdı diyemem
BTAU umutsmom20 gözün aydın canım ben 8 cm le sezeryana alınmıştım vall herşey boş insan bebeğinin sağlığını düşünüyor önce doğrusunu yapmışsın darısı bizlerin başına ☺️
umutsmom20 BTAU benim biraz mecburi sezeryan oldu beyin damarımin tıkalı olmasından dolayı ıkınmam yasak olduğu için ama öyle olmasa bile doktorum ne derse yine uyardım dediğiniz gibi öncelik bebeklerimizin sağlığı 🥰
umutsmom20 merk evet ameliyathanede uyusukken taktilar, ayağa kalkacagim zaman da çıkardılar. Çıkarırken de zor bir işlem değildi inanın bende okudukça çok korkuyordum ama çok basit bir islemmis
Ozgecan_caka21 umutsmom20 benimde erken doğum riskin var acaba oğlunuz doğduğunda kaç kiloydu kuveze girmedi ben şu an 33+5 im ve sürekli sancım oluyor durduruyorlar
umutsmom20 Ozgecan_caka21 ultrasonda 2700 du 2530 gram doğdu , benim herhangi bir riskim yoktu ama yine de erken gelmek istedi 😊
umutsmom20 Uffu beyin damarımin biri tıkalı malesef ıkınmam hatta şiddetli öksürmem bile yasak ondan dolayı sezeryan oldu