Nergs199 Sudem normal o sancilar. 100 lere hatta daha yükseğe cikinca ve kısa araliklarls çıkması lazimm
Zbyde Sudem 40.50.60 nerde yazıyor 😂 bende ilk defa girdim may ye herşey normal dedi doktor sanrm var mı yok mu soramadm
Aynuradymn Benim 150 160 lara cikio normal mi bende mrk ediom doktor az sancin cikio demisti ama sinir nasil bilmiom
Hafizeipek Aynuradymn 150-160 dediğiniz bebeğin kalp atışları çünkü nst makinesinde sancı en yüksek 100 çıkar zaten 100 olsa dogurursun
Kubracls Sudem ben 35 haftalığım bugün sancılarım vardı 40 ama çok düzenliydi doktor serum verdi çok yüksek değil ama düzenli olduğu için dedi serum sonrası nst de sancım yoktu ama artık dikkat edicem ☺️
Fbd Shr ya benim doktorun asistanı 50 ye çıkarsa hastanede tutarız göndermeyiz artık seni dedi şimdi burda 50 60 normal diyorsunuz kafam karıştı en çok kaç çıktığında Doğum oluyor ki aceba 😊
Shr Fbd bana da asistan sancın çıkmış dedi ama ben pek bişey hissetmedim sadece gerilme hareketleri vardı doktorum da baktı ama o bişey söylemedi bnde anlam veremedim 🤔
Sudem Fbd bnm hafif hafif adet sancilarim vardi ama bisi tok diyince doktor şaşırdım 😅 hayirlisi olsun hakimizda 😅😅
ZehraS Fbd cnm nerde yaziyo kac cikdigi sancinin doktorum bisey demedi kac oldugunu sadece normal dedi ama suan kagitlara bakiyirum nerde yazdigini bulamiyorum