MomyAsli_ Ask1907FB yaaaaaa karnımda bile şuan kıpır kıpır kızım 6 yaşında adını ben koydum Asya. Erkek olursa eşim koyacak kararı ile oda Alpaslan seçti ağır isim filan diyorlardı haylaz mı oluyor 😂😂😂
Ask1907FB MomyAsli_ ayy hemde ne haylaz ne yemek yer ne düzgün uykusuz var ne yorulmak bilir oturma bilmez bir çok şeyy 🙄🙄
Ask1907FB Kbrbydk aynen yoksa bende daha bebek yokken diyordum olsa koyarım onlar koydular bayada samimiler diye koysam da olmaz
Fundahakanb Ask1907FB liseden arkadasımdır ikizlerdir kendileri , çok kaliteli düzgün insanlardır alparslan ve melikşah 😊
Ask1907FB Fundahakanb Alparslan ile Melikşah arasında kalmıştım aslında o zaman Alparslan koymuştum eşim onuda sundu aslında da bende ddm tüm Osmanlıyı bize mi toplayacan 🤣🤣
Kubradagdevren Ask1907FB eşinize diyin ki yok sultan Süleyman han hazretleri olsun hahahahahahaha ya el kadar bebeye niye bu kadar ağır isim vermeye çalışıyorlar anlamıyorum canlara berkcanlara noldu ülke komple Osmanlıya döndü resmen hahajajajajaj
hellomama Ask1907FB Gökalp çok uyumlu olur şimdiki aklım olsa ya Gökalp ya Göktürk ya da Görkem koyardım oğlumun ismini 💖
Ask1907FB hellomama onuda diyorlar çok dalga geçiyorlarmış farklı lanse ediliyormuş 🤣🤣🤣yoksa beğendiğim isimlerdi