Ask1907FB Oznuur Alparslan nasıl bir çocuk benimki aşırı hareketli 3 buçuk yaşında…. Sağlıkla kucağına alırsınız inşş hayırlı evlat olsun gönlüne göre olsun
Ask1907FB MomyAsli_ kesinlikle tavsiye etmiyorum 🤣🤣🤣kendi ç çocuğum dahil kaç Alparslan gördüysem hiperaktif yerinde durmayan dinlemeyen aşırı tehlikeli hareketler yapan bir çocuk yeme desen yok yorulmak ne bilmez uyku yok 🙄🙄🙄
MomyAsli_ Ask1907FB yaaaaaa karnımda bile şuan kıpır kıpır kızım 6 yaşında adını ben koydum Asya. Erkek olursa eşim koyacak kararı ile oda Alpaslan seçti ağır isim filan diyorlardı haylaz mı oluyor 😂😂😂
Emel_aslan06 Ask1907FB ay oğlumdan bahsediyorsun bacim bi Alparslan bendede var ne yiyo ne iciyor oturmak bilmez yorulmaz😭😭😭😭😭
Ask1907FB Kbrbydk onuda çok samimi arkdşı koyduğu için yok diyor yoksa ddiginz gibi yakın olark o güzel
Ask1907FB umena nasıl biri karakter olarak 🤣🤣büyünce Alparslan akıllı oluyor deniliyor da… Alpay karakter olarak nasıl
umena Ask1907FB kaynım diye demiyorum xjxjxj gerçekten çok ahlaklı ağırbaşlı elibol ve aileyi toparlayıcı bi karakteri var 🙂
Ask1907FB Beybitooo çok yorulup yeme konusunda yorulmak istiyorsan gece uykusuz kalıp 4 aylıkken sürünen bir çocuk istiyorsan Alparslan koyabilirsin🤣🤣🤣🤣yerinde duramıyo yatakta bile saniye duramiyor