Gulsumhayal denizlgr ben 2 tane almıştım gerçekten akşamda çıkmamıştı sabah silik çıkmıştı gittiğimde 2 haftalık hamilesin demişti ama akşam beni yanılttı
Suhammeh denizlgr ben 2 gün önce yaptım 5 tl lik olan testten 2 buçuk haftadır göğüsüm süt verecek gibi sızlayıp duruyordu öyle adetme varken yaptım hemen çift çizgi çikti ve de hiç beklemıyordum sürpriz yumurtam bu benim hoş halen inanamıyorum 😳
Lee denizlgr dün gibi o beş tl olandeğil benim ki 7 tllikti ama hemen çıktı ben şok aaa dedim ama 3 gün regl geçmiştim .
Ozgeliz denizlgr ben daha bugün Bunun için doktora gittim kasık ağrım var dedim normal dedi bebek yerleşiyor ve rahim büyüyor kasılıyor ağrı yapar dedi. Ve benden bugün kanda geldi o da yerleşme kanamasıymış oğluma hamileyken de böyle gelmişti
sdkln denizlgr Benim aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı 1 hafta öncesinde nasılsa olcam testi yapıyım da sonra moralim bozulmasın görünce demiştim 🙈 16 haftayı geçtik bile şükürler olsun🙏 Sanada hayırlısıyla nasip olsun inşallah ❤️
Mlsars Yaaaa çok heyecanlandim yap gitsin bende normal testle adetime 2 gün varken yapmıştım sonuç 17 haftalık hamileyim ikinci çocuğuma hadi yap sonucu yaz 😃