denizlgr Kızlaaaar sabahı mı beklesem şimdi mi yapsam çok kararsızım meraktan çatlıyorum, hangi zaman en doğru sonucu verir ??
Melissnil denizlgr erken gebelik testi ile adetime 8 gün kala gece 11 de yaptığmda sonuç pozitifti. Daha da sonuç 37.haftamdayım şuan 🤗🙏 darısı sana canım
Umutlu2272 denizlgr bende sabahı hiç beklemedim anında yaptım geceydi bende yaptığımda varsa hertürlü çıkıyor canım merak etme 👍
Merveatan Aynen eğer adet günün geçti ise ki geçmeden yaptım belli olur. Eczanelerde bi test var adet gününe 6 gün kala bile kesin sonuç veriyor.
denizlgr Evet erken gebelik testi aldım 1 gün var adetime ama 10 gündür kasıklarım ağrıyor ansızın giriyor ağrılar, şimdi tam sonuç vermez diye sabahı mı beklesem çok kararsızım 😔
Minnosaile denizlgr aynı ben 😂 ben akşam yapmıştım ve sonuç hamileydim. Eczaneye sormuştum fark etmez demişti sabah akşam. Deneyin beklemeyin bence 🙂
Duygucan Sabahı bekle derim. Ben ne olur ne olmaz diye iki tane almıştım akşam yaptım negatif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ve sonuç pozitif 🙏🏻
sdkln Bende adetime 1 gün kala akşam saat 9 gibi yapmıştım canım normal gebelik testiydi yani doğru çıktı ☺️ O günümü hatırladım ve senle beraber bende heyecanlandım şu an 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh🙏🙏
aydemirelif Bende beklemedim adetime bir gün varken yaptım silik çıktı şuan 32 haftalığım işallah hamilesisinizdir 😊yapın gitsin
Meltem1234 denizlgr yanlıs sonuc verdiğide oluyor bence adettinizin geçmesini bekliyor ben hamileyken yok çıkmıştı adetim geçince şok olmuştım ilk gebeliğini erken testle öğrenmiştim o kadar emindim