[silindi] Lalelal bende Kerem istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum🙈 Mehmet Kerem, Ali Kerem, Kerem Asaf düşünmüştüm😊
Neylin Lalelal doktor ilk erkek demişti bende Mustafa kerem karar vermiştim isme ,kerem YARADANIN Kerim esmasının özelliği ,MUSTAFA da efendimizin ismi olduğu İçin ,şimdi kızım olacak dendi ve onun hala ismi Yok 😬
Lalelal Neylin Bende kız ismi buluyorum erkek bulamıyorum 😃 İki kızım var Zeynep Sude ve Elif Meva fikir olursa eğer ♥️
Neylin Lalelal ALLAH Bağışlasın ,hepsi güzel isimler ,meva hariç diğer hepsi var ailede ☺️☺️Zeynep kızkardeşim ,Elif çok var kuzen ,sude de yine kuzen de var ama Meva yok ve değişikmiş anlamı ne ?
Lalelal Neylin Cennet kapılarından birinin adı ilk duyduğumda pek inanasım gelmedi sonra araştırdım Kuran o Kerim’de okuyunca anlamının doğru olduğunu öğrendim 🥰 Meyra BEtül Sare Derin Asel Zehra Asya Şu an aklıma gelen kız isimleri 😊
Cepvcivi2 Kerem bence de hamza ismi bana kaba geliyor nedense ismi ve peygamber adı olması tabiki mükemmel de ben istemedimm benim de kerim olacak alpaslan kerim 🥰🥰😍🙈