gulesergurgen Aysenuer Biran önce sağlıkla geçsin inşallah sıkıntılarınız bebeğinize sağlıkla kavuşun zor gerçekten hamilelik 🥲
Sadeceanne2 gulesergurgen tüket canım inan 32 den sonra bildiğin cımbızla alt arka kaslarını Çekiyorlar gibi O kadar acıyor ki Birde sürekli oluyor Bebeğe de kilo aldırır muz maden suyu
gulesergurgen -Nur-altinok- Her gebelik kendine has boşa demiyorlarmış gerçekten inşallah bi çözüm buluruz 🥲
Masalikom gulesergurgen 34 haftaligim aynı sorun bende de var canımın acısına ağladığımı biliyorum dogurana kadar da geçmeyecek heralde
gulesergurgen Bokki Benim 12. Haftalarda şiddetli bel ağrılarım başlamıştı özellikle geceleri çok ağrıyordu birkaç hafta devam etti sonrasında azaldı. Bu yaşadığım çok daha farklı birşey .
gulesergurgen Elku Az kalmış sizin sağlıkla kavuşun inşallah tüm sıkıntılarınız da birden geçsin 🙏 doktorunuz birşey dedi mi
Elku gulesergurgen amin hepimiz evlatlarımıza sağ Salim sağlıkla hayırlı doğumla kavuşalım inşallah ☺️ sadece 8 buçuk kilo aldım ağırlık bindiği için olabilir bu ay zorluk olacak maalesef az kaldı sabret dedi