Pamuk Sarina98 İlki kötü geçti diye buda öyle olacak diye bir kural yok.Negatifi çağırma sen güçlü bir annesin üstesinden geleceksin.
Frkubra Frkubra tekrarlayın dua edin sürekli. Mesela ben canim sıkıldığında korktugumda başka şeylerle uğraşırım hep makrome yaparım kaktüs çiçeklerim var topraklarını değiştiririm evi temizlerim film izlerim kafanı mesgul et sürekli zaten herşey zor ywterince bizim için daha fazla zorlaştırıp kendi canımızı sıkıyoruz napalim binada şükür deyip atlatacaz bunlarida
Sarina98 Frkubra tabii ki bitanem ama günboyu değil bunlar gece geliyor, geceleri rahatsız ediyor aklımı kafamı. Uykularımı bile.
Anneadayiii Sarina98 canım neden korkuyorsun sakin kalmaya çalış, Rabbim yardımcımız olsun 🙏 bende ikinci sezeryanimi olacağım daha çok var doğuma ama. Güzel düşün sürekli dua et Rabbim kolaylaştırır sen bile anlamazsin nasıl oldu diye 🙏
Anneadayiii Sarina98 korkunun ecele faydası yok 😂 strese girip bebeği etkilemek istemiyorum. Bu Çarşamba serklaj olucam mesela biraz zorlu geçiyor bizim surecimiz ama yapacak birşey yok. Hep dua ediyorum hem kendime hem hepimize Rabbim sağlıkla, kolaylıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 😍🙏
Anneadayiii Sarina98 bir de kendine uğraş falan mı bulsan acaba belki dikkatin başka yöne biraz olsun geçerse kafan da rahatlar
Seyma0323 Hangi ülkede yaşıyorsun canim bende yurtdışındayım? Ben Hollanda’dayim. Burda doğum yapan annelere 1 hafta boyunca yardim ebe geliyor. Temizlik konusunda yardım ediyor, yemek, diğer cocukla ilgilenmek. Emzirmeye destek vs vs
Gokyuzum_g0730 Merhaba benim de 2 inci sezeryanim olacak nasipse bende zor atlattim ilkini ve eve geldikten 2 yun sonra covid oldum yoğun bakımda yattım o yüzden şimdi güzel düşünün o kadar etki ediyor ki ben oldum olası dogumlardan korkarım ve hep bilinç altimda kaldı o yüzden belki de zor geçti hersey pozitif düşünün 🌸
Gokyuzum_g0730 Şu an bende çok korkuyorum inanın ama olumlu düşünmeye ve bebeğimi düşünmeye çalışıyorum çünkü bundan önce 18 haftalik bebeğimi yine kaybetmiştim sonuca odaklanmaya çalışıyorum umarım herkes için en iyisi olur
Buse344161 Sarina98 bence herkes korkuyor zaten bizler bi tık daha fazla olabilirz😂 bende aşırı korkuyorum doğumdan ben şey diye düşünüyorum ben bu korkuyla doğurursam herkes doğurabilir😂 hastaneye kontrole gidince bile daralmaya başladım . Ama mecbur öylede böylede çıkıcak o bebek sakinleştirici verirler zaten sana muhtemelen sezeryansa doğumun korkunun ecele faydası yok iyi geçicek de sürekli aklına geldkce busefer rahat olucak birde de bol dua 🙏
Sarina98 Buse344161 Buse344161 ben kontrolde doğurdum😂yani kontrole gitmiştim dediler bebek geliyor acil sezeryana alındım