Aslan-mom Arascancan sancılı derken nasıl sancılar 33+5 im vajinamda sızlama gibi ağrı oturup klkarken özellikle ve kasık ağrısı normal mi
Eminebyzaa1 TugbaZmn gün içinde sizinde mi çok hareketli acaba bende 34+5 im son 37 ama maşallah suphanallah hareketli olması normal mi bazıları çok hareketlisi de iyi.olmaz diyor da günde 10 kere hareket etmesi mi gerekiyor sizin süreç nasıl
TugbaZmn Eminebyzaa1 iç karnım geniş benim mesela karnım 6 aylık gibi ama zorlanıyorum günde hemen hemen hareket halinde oluyor ve göğüs kafes kemiklerim acıyor hareketlerinden artık zor uyuyorum diyebilirim erkek bebek birde hareketleri canımı yakıyor kızımda çok hareketliydi karnındayken ama bu kadar acıtmıyordu 🤣
Uras3435 Son 65 gun kaldı 1 hafta önden alacak sezaryen olduğu için temmuzun 7 sinde minnâk bir Yengeç erkek gelecek sağlıkla gelsin inşallah 👍🏻😊🧡🌺😘🎉🤲🏻🤩💙 sizin kaç gününüz kaldı hanımlar.
Uras3435 Allah heyecan dorukta desenize.1 gün mü ay bu gün uyku da tutmaz sizi oğluş gelmek istemiyor galiba henüz annesi 🤩😊💙
Selbi777 Nesli46 Scottish siyam karışımı benim oğlan ![https://mutluresim.com/images/2024/05/11/zmovoX.jpg]
Aslan-mom Buseirgit nasıl ağrılarınız var acaba bende de ağrı var kasık ve vajinada ağrı sızlama tarzı
Nergislyssa Cileklipizza şafak 10 ne gelen var ne giden az az sancım ve bel ağrım var o kadar buralarda uyku yok
Akyuz_90 Haticeburak06 ben de 34 bitti 35′e giriyorum bel ağrısı bir de karın ağrısı çok oluyor böyle hani regl olacak gibi merak ettim erken doğum olabilir mi diye 😟😟
Akyuz_90 Haticeburak06 Allah hepimizin yardımcısı olsun son sürece girince daha da zor oluyor bunu anladım 🥲
Nur8948 TugbaZmn bnmki de 33+5 ve erkek bnmki de göbeğimi delmeyi deniyor diye düşünüyorum artık 😂 bazen öyle ittiriyor ki tut elimi der gibi 🙈😍