zamloss123 Cileklipizza 76 kaldı yaz temizliği yapılacak alınacak eksikler var hiç biri alınmadı 2. Sezeryan korkusu var. Beni en çok zorlayan kalp çarpıntısı ya ayağa kalksam kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor
hamisbirannee 232 gün var iyi geçiyor şuan bahar alerjim var o beni kötü yapıyor öksürükten bı hal oldum 🥺
Dilaraogzhn Aysemm44 bende bunaldım ama vaktin de doğsa diye dua ediyorum bir yandan da çok zor . Her yerim ağrıyor
06Canan Cileklipizza yavaş yavaş başla canım hazrlamaya hayırlı gelsin bebişlerimiz benimde ikinci gebeliğim şafak 111 hayırlısıyla inşallah
Selbi777 Nesli46 Scottish siyam karışımı benim oğlan ![https://mutluresim.com/images/2024/05/11/zmovoX.jpg]
Nesli46 Selbi777 öyle bir karışım varmı bilmiyorum da direk siyam bence çok tatlıymış tüyü kadar ömrü olsun inşallah😍💋
SeydaGolcuk0 Uygulamayla gore son 25 🥹 heyecan stres tum duygular birbirine karıştı. Nefes darlığı kalp çarpıntısı var bide en cok bunalri zorluyor 😐
Selbi777 Nesli46 Sağol canım ama 4 senedir sadece bakım yaptım ama şimdi traşladım (( aşırı döküyordu hem de bebiş geliyor. Ama sizinki de tam duman kısa tüylü 😍
Buseirgit Nergislyssa bebek çok aşağıda korkutuyor beni ve sancılar da erken başladı kızlarımın ikisine de hamileyken bu haftalarda henüz sancım yoktu. İnşallah hepsi normaldir 💐
yagiz27 Cileklipizza son 75 yorgun , agirlasmis ve halsizlik var ama bunlara rağmen çok şükür kimseye ihtiyacım kalmıyor işlerimi yapabiliyorum bol yatmalı anlayacağınız genelde ….