hepoyleolurzaten__ basakc36 Kamer beye ben 2018 de gitmiştim ilk zamanlar gerçekten çok iyilerdi şuan döner sermayeye bağlamışlar işi iki üç defa gittim bu gebeligimde memnun kalmadim zaten ilk dogumu da orda yaptım tıp cerrahi olduğu için doğumda herhangibi komplksyon gecirdigin zaman direk devlet Hastanesi’ne sevk ediyorlar yeni doğan yoğun bakımı yok bildigim kadarıyla oğlumla beni başka hastanwyw sevk ettiler
basakc36 hepoyleolurzaten__ Evet yenidoğan yoğun bakım yok Allah korusun herhangi bişeyde sevk oluyor ama ben genel olarak memnunum hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
hepoyleolurzaten__ Tugcekrc Doğa hospital Faruk moin çok iyi hastane genel olarak çok ilgili hemşireleri doktorları
Basak-Baydak hepoyleolurzaten__ merhaba canım Faruk beyden memnun kaldın mı cinsiyetini ne zaman net söyledi
Dml991 Tugcekrc medicana da soner pul var kendisinden memnunum ilgili detaylı bilgi veriyor istediğimde ulaşabiliyorum kendisine öneririm size de
hepoyleolurzaten__ Basak-Baydak Benim doktorum farklı aslında oraya doğuma gidicem anlaşmalı olduğu hastane doğa hospital genel olarak bütün doktorları iyi ilgililer Faruk beye toplasan 10 kere gitmisimsir her gidişimde ilgilenmistir cinsiyetleri orda ogrenmedim
destina11 Ben Beylikdüzü Medicana Hastanesi Üner Karacaoğlu’na gidiyorum. Hastane gayet iyi, memnunum. Hiç kalabalık değil ve oldukça konforlu.
melismom1 Dilan3462 Merhaba. Detaylıdan memnun kaldınız mı? Renkli ultrason mu? Kağıt veriyorlar mı acaba? Ve de bakarken sizinle paylaşıyorlar mı?