hilalHan Haticeburak06 37+4 üm bende de aynı durum var adet olcakmışım gibi inanılmaz ağrı mı deyim sancı mı bieşyler var bende anlayamadım normal mi yoksa doğum belirtisi mi
Haticeburak06 Echanim sorma ya karın ve bel ağrısına kalktım iyice şiddetlenirse gidicem valla canım biraz fazla acımaya başladı😣
ZeynepDuru17 Echanim amin inşallah canım bebiş iyi günler sayıyoruz işte ben daraldım bunaldım iyice senin bebiş nasıl
Echanim ZeynepDuru17 Şafak kaç az kaldı kuzum hayırlısı ile kavuşursun inşallah .benim bebisde iyidir inşallah önümüzdeki cuma gidicez bebişi görmeye bakalm
ZeynepDuru17 Echanim son 5 cuma günü doğumum var benimde canım amin inşallah cümlemizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin
Haticeburak06 Echanim iyi canım hareketli 🥰 ama ben şuan iyi değilim sanrm bozulmuş meyve suyu içtim zaraarı olursa diye çok korkuyorum şuan🥹🥹🥹🥹 bardağa koymuştum dibinden iğrenç bişey çıktı aşırı tiksindim of ya
Haticeburak06 Echanim tarihi geçmemiş daha 9. Ayda son kullanım tarihi. 1 bardak koydum en dibine gelince ağzıma jöle gibi bişey geldi türükrdğm resmini atıyımmı ben çekmedim ama google da buldum bi başkasında daha çıkmış🥹
marsuk34 Haticeburak06 normal canım ben de aynı haftadayım doktorum gittikçe artacak da dedi. Yalancı sancılar bunlar doğuma hazırlanıyor vücut. 1 saat içinde 5 dk da bir sancın olmadıkça doktora gitmene gerek yok