Banu Merhabalar bizim de sebebi bilinemeyen infertilite 1 düşük 2 ektobik öyküm var ilk denemede tüp bebek tuttu bende 15+5 deyim çok şükür rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bvbkcans Arkadaşlar iki gündür öksürürken kasıklarım çok ağrıyor ve bu sabah kırmızı renkte az bir miktar kanamam oldu peçeteye geldi sadece sizce acile gitmelimiyim telaş yaptım ne yapacağımı bilemedim
Zuzu Bvbkcans mutlaka git canım sakın ihmal etme,belki bişi yoktur ama en azından aklında kalmasın.Hiç vakit kaybetme
Zarife Bvbkcans bencde git proluton igne verir dusuk olmasin diye benimde olmustu ilk zamanlar kanama igne vurunca gecmisti
Bvbkcans Zarife evet canım iğne vuruldum şimdi plasentanın kenarında kanama varmış buda düşük riski istirahate devam aktif bir kanaman olursa yine gel düştümü düşmedimi diye bakarız sadece dedi
Zarife Bvbkcans Allah korusun dikkat et bol bol dinlen tuvalet disinda kalkma hic cnim pozitif dusun stres yapma bol dua et ☺☺
Zarife Bvbkcans hic korkma canim benim iki kere kanamam olmstu hic inancimi kaybetmedim dua ettim smdi 17+2 olduk elhamdulillah
Lamelif Kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım zaman zaman kanamam oluyor crinonel jel ve estrofem hap kullanıyorum. Pruluton depot sadece kanamam olunca vuruluyorum öyle her hafta değil siz nasıl kullanıyorsunuz
Hande Lamelif cnm benim kanamam transferin 8.günü ve 2.5 aylıkken oldu damla damla gelmişti prolutonu 2.5 aylıkken 1 günde 2 defa sabahınada 1 defa vurulmuştum durmuştu çok şükür 🙏şimdi kaç aylık bebeğin senin ??
Zarife Lamelif bnimde 6 haftalikken bide 8 yda 9 haftalikken kanama olmustu sadece bi gun sürdü ilkinde bikere vurundum ikincisinde haftada bikere vurundum 3 hafta icinde. Sukur bidaha olmadi. Simdi 17+3 üm. Ama bol bol dinlen kalkma doktrun dedgi hrsyi yaptim 😊
Lamelif 9+2 haftalığım kızlar benimde 5 haftalıkken 1 hafta süren lekelenmelerim ve 8+6 da damla damla 3-4 saat süren kananam oldu