Hande Gncysf inşallh hergünü bir korkuyla geçiriyoruz bişey olucakmı kucağımıza alabilecekmiyiz sizdede varmı bu korkular ?yoksa ben mi çok abartıyorum tüp bebek olduğu için mi bu kadar korkum Anlamadım
susu32 Hande Bizde yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.kahverengi lekem çok yoğun geldi geçen haftalarda.Düşük tehlikem vardı.Haftaya 12.haftada ikili tarama testi var şimdide onun stresi sardı.Anlaşılan bu korkular bitmeyecek sanırım
Nurerdgn Hande ayni korkular bende de var surekli bisey olurmu korkusu galiba dogana kadar da gecmiycek sadece ben boyleyim saniyodum demekki herkeste ozellikle de tup bebek yaptiran herkeste oluyo Allah yardimcimiz olsun daha bide yolun başındayım 6+3 hayirlisi bakalim
Cigdembakar Beimde dha önce doğal yolla bi gebeliğim oldu ama düşükle sonçlandı sonrasnda iki sene gebelk olmadı sebepsiz inferilite tanısı ile tüp bebeğe başladk ilk denemedr tuttu çok şükür 17+5 hamileyim bende ☺
gizem 37+6 dan merhaba😂 polip ameliyatından sonra doktorum sebepsiz infertilite tanısı koydu. Aşılama ya da tüp bebek önerdi. Tüp bebek tercih ettik. Doğmayı bekliyoruz 😃Allah isteyen herkese versin, zor bir süreçti.
Patito__ Zarife Rabbim ol dediktn snra hicbsy onune gecemez cok takmiirm tbki endiselym ama sonucu suan sdce Allah bilior bnde sabirla bekliorm insallah seviniriz Rabbim yuzumuzu guldurur aminnn
Evrem94 Bende tüp bebek annesiyim .. 23 yasindayim 4 yillik evliyim esimde hic bir sıkıntı cıkmadi ben POLİKİSTİKOVER hastasiyim yumurtalarim buyumuyordu sadece igneyle buyume gerceklesiyordu.. Bende KONYA/NOVAFERTİL TÜP BEBEK MERKEZ ine gittim ilk denememizde 23 yumurta toplandi ama hic bir yumurtada döllenme gerceklesmedi yumurtalarimin kalitesiz oldugu söylendi ve transfer yapilmadi bile dunyam basima yikildi cok agladim esim cok destek oldu 2 adet sonrasi tekrar gelmeminisyediler eger kararliysaniz ben eşimi maddi yönden ve duygusal yönden yipratmak istemedim esime sadece sordum gidicekmiyiz die esil evet gidicez dediginde cok sevindim 2ci tedavi sonucumda 18 yumurta toplandi 6 tane yumurtam döllendi 2 tane transfer edildi.. 1 tanesi bana tutundu ELHAMDULİLLAH ŞUAN 7+1 İNSALLAH kucagimiza almakta nasip olur 😍
kartanem merhaba bizde tüp bebek 👶 8+3 haftalığız 7 yıllık evliyiz kendiliğinden 3 kere hamilelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı hep 2.tüp ile çok şükür 8haftayı yaptık 🙏🏻
Bvbkcans Patito__ kesede yolk sac göründüyse gebelik sağlıklıdır diye okumuştum aynı durumu bende yaşadım çünkü 5+1de sadece yolk sac görüntü 6+1 de bebeği gördük beslenmene dikkat et ilaçlarını düzenli kullan canım allahın izniyle görürsün bebeğinide
Patito__ Bvbkcans bende oyle baktim yuzdendiksan gebelk gzl gdior yaziordu insallah bn 5+5 de gittigim icin en azndan bebek gorunmelimiydi diye birde br hafta geridn gidiorksm bir dr kese yeternce buyumuo umut yok dedi oyuzdn kafam ck karisik. Allah bagislasn cnm insallah saglikli hayirli olsn
Bvbkcans Patito__ bana da bir doktor kese boş bebek yok demişti ordan çıkıp özele gittim ve yolk sac gördük hem sen bir hafta gerisin diye söylemiş doktorun geç döllenme olmuştur benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu
Patito__ Bvbkcans bnmde ayni oldu yolkdan hic bahsetmedi kese ck beklenen ileri buyume olmamis umidi kes dedi snra baska drye gttm yolku gordu digeri ondn bile bahsetmemisti sdce geriden gelio oda skbti deil normal hersy siradn dedi haftaya gel dedi. Snn kese boyu kacti
Bvbkcans Patito__ hiç canını sıkma canım benim birde değerlerim çokk yüksekti mol gebelik dediler dış gebelik dediler ama çok şükür boşuna endişelenmişim bol bol dua et canım valla hiç bilmiyorum söyledilerse bile aklıma sokmamışım
Patito__ Bvbkcans aynen ole baska arkdslara demis drler sacma sapan seyler hicbiri olmamis bazen drler de sacmalio bnmde basima doktor hatasi gelmisligi vr bakalm hersyn hayrlisi saglikla kucagmiza almak nasip olur insallah