GmysRmzn Iyi aksamlar. Gunlerce suren başın arka kısmında ağrı var. İlaç kullanmak istemiyorum. Baska yöntemi var mı agrıyı azaltacak 😔
Gnygns GmysRmzn buz koy ensene, ellerini soğuk suda beklet canım.bende migren var beni onlar rahatlatıyor daha hiç ağrı kesici almadım baş ağrısından.
ayten2512 GmysRmzn Benim de baş ağrım tutmuştu geçen hafta tansiyonumu ölçtürdüm sınırda çıktı doktorum bir hafta takip altına aldı canım nolur nolmaz ölçtürmeni tavsiye ederim
GmysRmzn symky benimde aynen cnm basimin arka kisminda sabit bir agri ve cidden dayanilmaz hale geliyor bazen
GmysRmzn Defnemmmmmm parol demisti doktor ama hic ilac almadim dayanilmaz halde bile zorla dayanmaya calistmaa gunlerce suruyor bu da olumsuz etkiliyor
Defnemmmmmm GmysRmzn Parol minoset bana fayda etmiyordu bende migren olduğu için çok dayanılmaz olduğu zamanlarda relpax yada nurofen içiyordum kesiyordu
Tazeannevebebegi GmysRmzn bende sürekli olmuyo ama canım bi başladı mı baya uzun sürüyo genelde sabahları ve akşam yemeklerinden sonra oluyo
Defnemmmmmm Şuan 39 haftalığım, 16 haftadan sonra hiç baş ağrım olmadı çok şükür inşallah seninkide geçer
GmysRmzn Bende almadim cnm iste baska ne gecirir diye dusunuyorum. Migrende yoktu ama 4 haftadr surekli agriyor. Buzu denicem cnm sağ ol 🙏🙏
Esraresit GmysRmzn benimde hamileliğimin başlarında oluyodu canım ani ve şiddetli ağrılar parol alıyodum ve eşim masaj yapıyo öyle geçiyodu
Esraresit GmysRmzn ilk aylar da kan değeri yükseldiği için baş ağrısı çok oluyo 4.aydan sonra geçti canım ama öncesinde sürekli baş ağrısı gözlerimi dahi açamıyodum