Dryfrmzz25 Kbr-ozcn bende geçen hafta on gün idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kullandım antibiyotik.tekrar test verdim tamamen geçmemiş sinir oluyorum o kadar çok su içmeme rağmen.iğneyi kendi kararınla mı oldun doktor mu verdi bu haftada gerek varmıki
Kbr-ozcn Dryfrmzz25 çok rahatsız edici dışarı çıkmak bile zorluyor bakalım geçmeyince geçmiyor demek ki doğumdan sonra duzelsek bari🤭 doktor istedi ya bu haftalarda çok gerek olmuyormuş ama erken doğar diye tedbir olsun diye vurun dedi
Dryfrmzz25 Kbr-ozcn anladım canım iyi etmişsin o zaman inşallah doğumdan sonra şu enfeksiyon geçer gerçekten hiç olmazdı hamilelikte hiç geçmedi çok tuhaf
Dryfrmzz25 Kbr-ozcn evet hormonlardan dolayı yükseliyormuş cinsiyetiniz ne🤗 hazır mı herşeyiniz ilk çocuk mu ?
Kbr-ozcn Dryfrmzz25 erkek bebiş geliyor ilk çocuğumuz adı asil miran 😊 hastane çantamız hazır odası hazır evi ayağa kaldirmistik bugünde yerleştirdik mi tamamiz insallah 🤭 sizin cinsiyet nedir ilk bebiş mi hazırlıklar ne durumda😊
Dryfrmzz25 Kbr-ozcn maşallah 🥰 adıyla yaşasın inşallah.bizimde erkek ilk bebeğimiz adı Emir Göktuğ 😍 çantamız hazır odasıda hazır sayılır evide dün temizledik çok şükür sadece doğum kaldı ☺️