Rabiakltk5 Kızlar böyle bi ağrı olamaz sol göğüsümün altında zedelenmiş ezilmiş gibi bi ağrı ama çok can yakıyor sizde de oluyor mu
Sumeyyeky Rabiakltk5 31-32. Haftada evet vardı batıyordu resmen ama şuan göbeğim de indiği için göğüs kafesim çok rahatladı 1 aya ferahlar diye düşünüyorum sizin de ❤️
Miskinim Rabiakltk5 ilk gebeliğimde bebeğim kafası kaburgamdaydı hareket ettikçe kaburgalarım kırılıyormuş gibi sancı hissederdim
Sumeyyeky Rabiakltk5 dik otur sırtını ve belini mutlaka destekle yatınca da yan yatarken sırtına bi yastık daha koy hafif ona doğru daya sırtını tam yan yatma benim yöntemler bunlardı 🫠
Suleertugral Rabiakltk5 ay bir tek bana oldu sanmıştım griptim öksürüğüm vardı dedim heralde ciğerim falan söndü sadece sol tarafımda var sanki üstüne çıkıp ezmişler gibi sürekli batıyor
Rabiakltk5 Selinmoon maalesef canım inşallah bu haftadan sonra rahatlarız aşırı ağrım oluyor ezilmiş gibi
Rabiakltk5 Ozgednc beni bugünden beri mahvetti böyle ağrı acı olamaz yarında devam ederse acile gideceğim
Suleertugral Allah herkese acil şifa versin ama ne yapan söyliyeyim normal bir şey olduğunu bilmek rahatlattı beni
Suleertugral Selinmoon valla röntgen çekemiyoruz ilaç veremiyoruz muhtemelen bebekten bazı gebelerde oluyor dediler yolladılar 😂
RES Rabiakltk5 benim de öyleeee. Özellikle sütyen giydiğimde daha fena. Düz oturunca da ağrıyor. Çözümü yok gibiii